МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
Н А К А З
23.11.2007 N 737

Про затвердження зміни до нової редакції статуту Державної науково-дослідної установи "Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології"

З метою приведення у відповідність до вимог чинного законодавства України установчих документів Державної науково-дослідної установи "Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології" НАКАЗУЮ:
1. Затвердити зміни до нової редакції статуту Державної науково-дослідної установи "Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології" (v0141282-07) (додається).
2. Директору Державної науково-дослідної установи "Український науково-дослідний інституту медичної реабілітації та курортології" Бабову К.Д. провести в установленому чинним законодавством України порядку державну реєстрацію зміни до статуту.
3. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.
Міністр
Ю.О.Гайдаєв

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
охорони здоров'я України
23.11.2007  N 737

ЗМІНИ

до статуту Державної науково-дослідної установи "Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології" (нова редакція) ( v0141282-07 )

Ці зміни є невід'ємною частиною статуту Державної науково-дослідної установи "Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології" (нова редакція (v0141282-07) )
Пункт 1.1. викласти у наступній редакції:
"1.1. УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ІНСТИТУТ МЕДИЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА КУРОРТОЛОГІЇ (надалі - Інститут) є державною науково-дослідною установою, яка заснована на державній власності і підпорядкована Міністерству охорони здоров'я (надалі - Міністерство).
Інститут має в своєму складі:
- Український державний центр стандартизації і контролю якості природних і преформованих засобів;
- Центр ведення Державного кадастру природних лікувальних ресурсів України;
- Науково-консультативна поліклініка з денним стаціонаром на 7 ліжко-місць.".
Пункт 2.1. викласти у наступній редакції:
"2.1. Метою діяльності Інституту є організація вивчення та медико-біологічної оцінки природних лікувальних ресурсів та преформованих засобів, проведення стандартизації та сертифікації зазначених ресурсів і засобів, а також розробка медичних технологій з використанням природних та преформованих фізичних чинників для відновлювального лікування поширеної патології, формування та втілення в практику організаційно-методичних основ управління санаторно-курортною галуззю України, розробка та подання пропозицій Міністерства охорони здоров'я України щодо вдосконалення нормативно-правової бази функціонування санаторно-курортної галузі, підготовка наукових кадрів за спеціальністю "медична реабілітація, фізіотерапія та курортологія".".