КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 1 вересня 1995 р. N 710
Київ

Про реорганізацію Київського інституту Міністерства внутрішніх справ та Науково-дослідного інституту Міністерства внутрішніх справ

Кабінет Міністрів України ПОСТАНОВЛЯЄ:
1. Прийняти пропозицію Міністерства внутрішніх справ, погоджену з Міністерством економіки, Міністерством фінансів, Міністерством освіти, Міністерством транспорту, про реорганізацію Київського інституту Міністерства внутрішніх справ у факультет Української академії внутрішніх справ, а Науково-дослідного інституту при Українській академії внутрішніх справ у Науковий центр Української академії внутрішніх справ, з виділенням із його структури Науково-дослідного центру з безпеки дорожнього руху Міністерства внутрішніх справ як самостійної науково-дослідної установи, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 22 січня 1992 р. N 38 (38-92-р) .
Реорганізацію зазначених закладів здійснити у межах асигнувань, передбачених у державному бюджеті на утримання Міністерства внутрішніх справ.
2. Визнати такими, що втратили чинність, постанови Кабінету Міністрів України від 31 січня 1995 р. N 71 (71-95-п) та від 27 червня 1995 р. N 458 (458-95-п) .
Прем'єр-міністр України
Перший заступник
Міністра Кабінету Міністрів України
Є.МАРЧУК
М.СЕЛІВОН
Інд.39