УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 2 жовтня 1995 р. N 781
Київ
( Постанова втратила чинність на підставі Постанови КМ N 837 (837-96-п) від 26.07.96 )

Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 23 травня 1995 р. N 355

У зв'язку з прийняттям постанови Верховної Ради України від 9 червня 1995 р. "Про деякі державні соціальні гарантії малозабезпеченим громадянам" (227/95-ВР) Кабінет Міністрів України постановляє:
Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 23 травня 1995 р. N 355 (355-95-п) "Про розмір допомоги на поховання" такі зміни:
у пункті 1 слова "неоподатковуваних мінімумів доходів громадян" замінити словами "величин середньодушового сукупного доходу, що дає право на отримання допомоги" і слова "неоподатковуваних мінімуми доходів громадян" словами "величини середньодушового сукупного доходу, що дає право на отримання допомоги";
викласти пункт 2 у такій редакції:
"2. Сім'ї померлого або особі, яка здійснила поховання, у яких середньомісячний сукупний доход на одного члена сім'ї за попередній квартал з урахуванням індексу зростання цін не перевищує розміру середньодушового сукупного доходу, що дає право на отримання допомоги, крім допомоги, зазначеної у пункті 1 цієї постанови, надається додаткова допомога на поховання у розмірі двох величин цього середньодушового сукупного доходу за рахунок коштів, з яких виплачувалася допомога на поховання".
Прем'єр-міністр України
Міністр
Кабінету Міністрів України
Є.МАРЧУК
В.ПУСТОВОЙТЕНКО
Інд.26