УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ
Н А К А З
19.07.2005 N 560
Зареєстровано в Міністерстві 
юстиції України 
1 серпня 2005 р. 
за N 836/11116 
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Адміністрації Державної прикордонної служби N 1055 (z0062-08) від 21.12.2007 )

Про затвердження Інструкції про порядок проведення медичного огляду військовослужбовців, громадян призовного віку та жінок, яких добирають на військову службу за контрактом до Державної прикордонної служби України

З метою поліпшення медичного контролю за станом здоров'я військовослужбовців, громадян призовного віку та жінок, яких добирають на військову службу за контрактом до Державної прикордонної служби України, керуючись вимогами військових статутів Збройних Сил України, Положенням про військово-лікарську експертизу та медичний огляд у Збройних Силах України, затвердженим наказом Міністра оборони України від 04.01.94 N 2 (z0177-94) , зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 29.07.1994 за N 177/386 (із змінами), НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Інструкцію про порядок проведення медичного огляду військовослужбовців, громадян призовного віку та жінок, яких добирають на військову службу за контрактом до Державної прикордонної служби України, що додається.
2. Наказ довести до відома особового складу Державної прикордонної служби України в частині, що його стосується.
3. Наказ Адміністрації Державної прикордонної служби України від 04.05.2005 N 347 "Про затвердження та введення в дію Інструкції про порядок проведення медичного огляду військовослужбовців та військовозобов'язаних, яких добирають на військову службу за контрактом до Державної прикордонної служби України" скасувати.
Голова Державної прикордонної
служби України генерал-полковник
М.М.Литвин

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Адміністрації
Державної прикордоної
служби України
19.07.2005  N 560
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
1 серпня 2005 р.
за N 836/11116

ІНСТРУКЦІЯ

про порядок проведення медичного огляду військовослужбовців, громадян призовного віку та жінок, яких добирають на військову службу за контрактом до Державної прикордонної служби України

1. Загальні положення

1.1. Медичний огляд військовослужбовців, громадян призовного віку та жінок, яких добирають на військову службу за контрактом до Державної прикордонної служби України, проводиться гарнізонними, госпітальними військово-лікарськими комісіями Державної прикордонної служби України та військово-лікарськими комісіями (далі - ВЛК) районного (міського) військового комісаріату.
1.2. Медичний огляд кандидатів на військову службу за контрактом на посади солдатів (матросів), сержантів і старшин проводиться з числа військовослужбовців строкової служби, які прослужили не менше шести місяців, а також громадян призовного віку та жінок віком від 19 до 40 років.
1.3. Кандидати, які вступають на військову службу за контрактом, добираються з числа осіб, які під час призову на строкову військову службу, приписки на призовних дільницях або ж проходження медичного огляду мали ступінь обмеження 1, 2.
1.4. Медичний огляд кандидатів на військову службу за контрактом проводиться згідно з вимогами Положення про військово-лікарську експертизу та медичний огляд у Збройних Силах України, затвердженого наказом Міністра оборони України від 04.01.94 N 2 (z0177-94) , зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 29.07.94 за N 177/386, зі змінами та доповненнями, унесеними наказом Міністра оборони України від 12.07.99 N 207 (z0501-99) "Про внесення змін та доповнень до наказу Міністра оборони України від 4 січня 1994 року N 2", зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 26.07.99 за N 501/3794, та цієї Інструкції.

2. Порядок направлення військовослужбовців, громадян призовного віку та жінок на медичний огляд

2.1. Начальник органу Державної прикордонної служби України, який приймає кандидата на військову службу за контрактом, направляє його на гарнізонну (госпітальну) ВЛК Державної прикордонної служби України.
а) Для військовослужбовців:
На військовослужбовців, які направляються на медичний огляд гарнізонною (госпітальною) ВЛК, подаються:
направлення на медичний огляд (додаток 1) із зазначенням військового звання, прізвища, імені та по батькові, року народження, яким РВК і коли призваний на Державну прикордонну службу України, мети медичного огляду та попереднього діагнозу;
медична книжка;
довідка про ступінь обмеження, установлений під час призову на строкову військову службу;
медична та службова характеристики.
Направлення повинно бути підписане безпосередньо начальником органу Державної прикордонної служби України і оформлене до того військово-медичного закладу, у зоні відповідальності якого перебуває орган Державної прикордонної служби України. У цьому закладі проводиться медичний огляд та приймається постанова ВЛК про ступінь придатності до військової служби за контрактом і військовою спеціальністю.
До початку медичного огляду всім кандидатам для прийняття на контрактну військову службу секретар ВЛК оформляє картку медичного огляду кандидата, який вступає на військову службу за контрактом до Державної прикордонної служби України (додаток 2) та проводиться рентгенологічне (флюорографічне) дослідження органів грудної клітки у прямій і боковій проекціях, якщо дослідження не проводилося або в медичних документах відсутні відомості про це обстеження протягом останніх 6 місяців, загальний аналіз крові та сечі, ЕКГ, визначення групи крові та резус-належності, аналіз крові на вірус імунодефіциту людини (ВІЛ), на маркери гепатитів В та С, серологічні реакції на сифіліс, а за необхідності, за рішенням лікарів, інші дослідження, проводиться санація порожнини рота.
б) Для громадян призовного віку та жінок:
Медичний огляд громадян призовного віку та жінок проводиться ВЛК районного (міського) військкомату за направленням військового комісара.
Згідно з Положенням про військово-лікарську експертизу та медичний огляд у Збройних Силах України (далі - Положення), затвердженим наказом Міністра оборони України від 4 січня 1994 року N 2 (z0177-94) і зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 29.07.94 за N 177/386 (далі - наказ Міністра оборони України від 04.01.94 N 2), до початку медичного огляду військкомат оформляє на кожного кандидата картку медичного огляду кандидата (додаток 12 до пунктів 114, 258 Положення, затвердженого наказом Міністра оборони України від 04.01.94 N 2) і надсилає запити:
- до протитуберкульозного, шкірно-венерологічного та інших диспансерів (кабінетів) про його перебування на обліку в цих диспансерах (кабінетах), надання сертифіката про проходження профілактичного психіатричного і наркологічного оглядів;
- до інших медичних закладів - про перебування його на диспансерному обліку з приводу хронічних захворювань, про перенесені протягом останніх 12 місяців інфекційні та паразитарні захворювання, про надання медичної картки амбулаторного хворого, витягів з історії хвороби та інших медичних документів, які характеризують стан здоров'я громадянина.
До початку медичного огляду всім кандидатам для прийняття на контрактну військову службу проводяться рентгенологічне (флюорографічне) дослідження органів грудної клітки у прямій і боковій проекціях, якщо дослідження не проводилося або в медичних документах відсутні відомості про це обстеження протягом останніх 6 місяців, загальний аналіз крові та сечі, ЕКГ, визначення групи крові та резус-належності, аналіз крові на вірус імунодефіциту людини (ВІЛ), на маркери гепатитів В та С, серологічні реакції на сифіліс, а за необхідності й інші дослідження; проводиться санація порожнини рота.
Зазначені документи та результати досліджень вивчаються лікарями-спеціалістами.
З метою уточнення діагнозу захворювання кандидат, за його згодою, може бути направлений районним військовим комісаром на амбулаторне або стаціонарне медичне обстеження до медичного закладу охорони здоров'я. Після закінчення обстеження ВЛК районного (міського) військкомату проводить повторний медичний огляд.
У разі відмови кандидата від обстеження, а також якщо виявлено захворювання, що перешкоджає вступу на військову службу за контрактом, подальший медичний огляд не проводиться; ВЛК приймає постанову: "Непридатний до військової служби в Державній прикордонній службі за контрактом".
2.2. Після прибуття до місця військової служби начальник органу Державної прикордонної служби України, який приймає кандидата на військову службу за контрактом, направляє його на гарнізонну (госпітальну) ВЛК Державної прикордонної служби України (2-й медичний огляд).
2.3. На кандидатів на військову службу за контрактом, які направляються на медичний огляд гарнізонною (госпітальною) ВЛК, подаються:
направлення на медичний огляд (додаток 1) із зазначенням прізвища, імені та по батькові, року народження, якою призовною комісією і коли призваний на прикордонну службу, мети медичного огляду та попереднього діагнозу;
довідка (додаток 9 до Положення, затвердженого наказом Міністра оборони України від 04.01.94 N 2 (z0177-94) з результатами медичного огляду ВЛК військового комісаріату та сертифікати про проходження профілактичного психіатричного і наркологічного оглядів, дані про перебування на обліку в протитуберкульозному, шкірно-венерологічному та інших диспансерах, результати рентгенологічного (флюорографічного) дослідження органів грудної клітки у прямій і боковій проекціях, загальний аналіз крові та сечі, ЕКГ, відомості про групу крові та резус-належність, аналіз крові на вірус імунодефіциту людини (ВІЛ), на маркери гепатитів В та С, серологічні реакції на сифіліс, а за необхідності й інші дослідження;
медична книжка;
довідка про ступінь обмеження, установлений під час призову на строкову військову службу або ж приписки на призовних дільницях (крім осіб жіночої статі).
2.4. Направлення повинно бути підписане безпосередньо начальником органу Державної прикордонної служби України і оформлене до того військово-медичного закладу, у зоні відповідальності якого перебуває орган Державної прикордонної служби, у якому проводиться медичний огляд та приймається постанова ВЛК про ступінь придатності до військової служби за контрактом і військовою спеціальністю.
2.5. До початку медичного огляду в усіх кандидатів для прийняття на контрактну військову службу секретар ВЛК оформляє картку медичного огляду кандидата, який вступає на військову службу за контрактом до Державної прикордонної служби України (додаток 2), проводиться рентгенологічне (флюорографічне) дослідження органів грудної клітки у прямій і боковій проекціях, якщо дослідження не проводилося або в медичних документах відсутні відомості про це обстеження протягом останніх 6 місяців, перевіряються наявність загального аналізу крові та сечі, ЕКГ, визначення групи крові та резус-належності, аналізу крові на вірус імунодефіциту людини (ВІЛ), на маркери гепатитів В та С, серологічних реакцій на сифіліс, проводиться санація порожнини рота.

3. Порядок проведення медичного огляду військовослужбовців, громадян призовного віку та жінок

3.1. Кожний військовослужбовець, громадянин призовного віку та кожна жінка оглядаються хірургом, терапевтом, невропатологом, психіатром, окулістом, отоларингологом, стоматологом, дерматовенерологом, а жінки додатково - гінекологом. Лікарі інших спеціальностей, за необхідності, залучаються до медичного огляду за показаннями.
3.2. Під час медичного огляду лікарями-спеціалістами особливу увагу слід звертати на кандидатів, які призвані (проживають) з територій, що зазнали забруднення навколишнього середовища радіоактивними речовинами внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС.
3.3. Результати медичного огляду, спеціальних та лабораторних досліджень, експертні висновки вносяться до картки медичного огляду (додаток 2), медичної книжки та книги протоколів засідань ВЛК.
3.4. За результатами медичного огляду кандидатам видається оформлена довідка (додаток 9 до Положення, затвердженого наказом Міністра оборони України від 04.01.94 N 2 (z0177-94) , та додаток 3 цієї Інструкції) про ступінь придатності до військової служби за контрактом та військовою спеціальністю, яка підписується головою та секретарем ВЛК, скріплюється гербовою печаткою військового комісаріату (військового лікувального закладу). Довідка оформляється в одному примірнику і долучається до особової справи, картка медичного огляду кандидата, який вступає на військову службу за контрактом до Державної прикордонної служби України (додаток 2), з результатами медичного огляду зберігається у лікувальному закладі 2 роки.
3.5. Постанова ВЛК дійсна протягом 12 місяців з дня медичного огляду.
3.6. Довідка з постановою ВЛК про придатність (непридатність) до військової служби за контрактом затвердженню штатною ВЛК не підлягає.
3.7. Медичний огляд та постанова ВЛК про придатність (непридатність) військовослужбовців, громадян призовного віку та жінок до військової служби за контрактом на посадах рядового, сержантського і старшинського складу за військовою спеціальністю проводиться на підставі статей Розкладу хвороб за графою ІІ та Таблиці додаткових вимог до стану здоров'я (додаток 3-В) наказу Міністра оборони України від 04.01.94 N 2 (z0177-94) та цієї Інструкції.
3.8. Жінки, у яких під час медичного обстеження виявлено хронічні запальні хвороби жіночих статевих органів, тазової клітковини, очеревини, вагітність, оглядаються відповідно до статей Розкладу хвороб за графою I (один).
3.9. Особам, які призиваються на військову службу за контрактом на посади офіцерського складу, прапорщиків (мічманів), у тому числі й жінкам, медичний огляд проводиться на підставі статей Розкладу хвороб за графою III наказу Міністра оборони України від 04.01.94 N 2 (z0177-94) .

4. Постанови військово-лікарських комісій

4.1. За результатами медичного огляду приймаються постанови такого змісту:
а) "На підставі статті _____ графи _____ Розкладу хвороб та Таблиці додаткових вимог до стану здоров'я наказу Міністра оборони України від 04.01.94 N 2 - придатний(а) до військової служби за контрактом. Придатний(а) за спеціальністю ________________ (указати військову спеціальність)";
б) "На підставі статті _____ графи _____ Розкладу хвороб та Таблиці додаткових вимог до стану здоров'я наказу Міністра оборони України від 04.01.94 N 2 - непридатний(а) до військової служби за контрактом";
в) "Підлягає стаціонарному обстеженню (указати назву лікувально-профілактичного закладу) з подальшим оглядом ВЛК".

5. Прикінцеві положення

5.1. Військовослужбовці, які прийняті та проходять військову службу за контрактом на посадах рядового, сержантського і старшинського складу, під час служби та звільнення з військової служби за контрактом (за станом здоров'я) оглядаються ВЛК Державної прикордонної служби України на підставі статей Розкладу хвороб графи III наказу Міністра оборони України від 04.01.94 N 2 (z0177-94) .
5.2. Військово-лікарські комісії Державної прикордонної служби України, які проводять медичний огляд військовослужбовців (громадян призовного віку) для визначення придатності до військової служби за контрактом на посадах рядового, сержантського та старшинського складу, подають звіт результатів медичного огляду військово-лікарською комісією військовослужбовців Державної прикордонної служби України, громадян призовного віку, які відбираються на військову службу за контрактом (додаток 4).
Начальник управління охорони
здоров'я Департаменту
забезпечення Державної
прикордоної служби
України генерал-майор
медичної служби
Голова Центральної лікарської
комісії Державної прикордонної
служби України полковник
медичної служби
В.П.Мегедь
В.В.Косарчук

Додаток 1
до пунктів 2.1, 2.3
Інструкції про порядок
проведення медичного огляду
військовослужбовців,
громадян призовного віку
та жінок, яких добирають
на військову службу
за контрактом
до Державної прикордонної
служби України
 ---------------------- 
 |                    | 
 |   Кутовий штамп    | 
 |                    | 
 ---------------------- 

НАПРАВЛЕННЯ

на медичний огляд

     до ________________ військово-лікарської комісії ____________ 
__________________________________________________________________ 
               (найменування лікувальної установи) 
     1. Прошу провести медичний огляд ____________________________ 
        (військове звання, посада, прізвище, ім'я, по батькові, 
__________________________________________________________________ 
            рік народження, яким РВК і коли призваний) 
     Для визначення стану здоров'я з метою встановлення: 
     1.1. Придатності   до   військової   служби    в    Державній 
прикордонній службі України за контрактом ________________________ 
__________________________________________________________________ 
             (указати посаду, військову спеціальність 
                    або графу розкладу хвороб) 
     1.2. Придатності до вступу __________________________________ 
              (указати назву навчального закладу, його факультету) 
     1.3. Придатності   до   військової   служби   у   зв'язку  зі 
звільненням ______________________________________________________ 
      (за віком, скороченням штатів, досягненням граничного віку, 
__________________________________________________________________ 
          за сімейними обставинами, за власним бажанням, 
                  за службовою невідповідністю) 
     1.4. Можливості проходження військової служби  (проживання  в 
умовах)___________________________________________________________ 
           (указати місце проживання, характер клімату) 
     1.5. Придатності до військової служби у зв'язку з погіршенням 
стану здоров'я ___________________________________________________ 
       (кількість втрачених днів працездатності за останні 3 роки) 
     2. До цього проходив (не проходив) ВЛК ______________________ 
                   (у якому році, причина, назва комісії, рішення) 
     3. Перебував на стаціонарному лікуванні _____________________ 
                                                 (у якому році, 
__________________________________________________________________ 
            лікувальний заклад, результати лікування) 
     4. Діагноз: _________________________________________________ 
__________________________________________________________________ 
__________________________________________________________________ 
__________________________________________________________________ 
     5. Висновок ВЛК прошу надіслати _____________________________ 
                                              (адреса) 
     Примітка. Попереджено про обов'язкове пред'явлення до 
лікувального закладу службового посвідчення, службової та медичної 
характеристик, аркушів бесіди з керівництвом, медичних документів 
(довідок, витягів з історій хвороб тощо). 
М.П. 
 Начальник ______________ __________ ________ ____________________ 
           (назва органу) (військове (підпис)    (прізвище та 
                           звання)                ініціали) 
 Начальник служби 
 охорони здоров'я         __________ ________ ____________________ 
                          (військове (підпис)     (прізвище та 
                           звання)                 ініціали) 
Начальник управління охорони
здоров'я Департаменту
забезпечення Державної
прикордонної служби України
генерал-майор медичної служби
Голова Центральної лікарської
комісії Державної прикордонної
служби України полковник
медичної служби
В.П.Мегедь
В.В.Косарчук

Додаток 2
до пунктів 2.1, 2.5, 3.3,
3.4 Інструкції про порядок
проведення медичного огляду
військовослужбовців,
громадян призовного віку
та жінок, яких добирають
на військову службу
за контрактом до Державної
прикордонної служби України
    Місце для фотокартки 
    розміром 3x4 
    __________________________ 
    (назва військової частини) 

КАРТКА

медичного огляду кандидата, який вступає на військову службу за контрактом до Державної прикордонної служби України

     1. Прізвище, ім'я, по батькові, рік народження ______________ 
__________________________________________________________________ 
           (для військовослужбовців - військове звання) 
     2. Місце проживання (військова частина) _____________________ 
__________________________________________________________________ 
     3. Перенесені захворювання __________________________________ 
__________________________________________________________________ 
     4. Відомості  про   непереносність   (підвищену   чутливість) 
медикаментозних засобів __________________________________________ 
__________________________________________________________________ 
     5. Відомості  про  інфекційну   захворюваність   за   останні 
12 місяців _______________________________________________________ 
__________________________________________________________________ 
     6. Дані про перебування на  диспансерному  обліку  з  приводу 
хронічних захворювань ____________________________________________ 
__________________________________________________________________ 
     7. На  яку  військову  посаду  (спеціальність)   вступає   на 
військову службу за контрактом ___________________________________ 
__________________________________________________________________ 
     8. Відомості про перебування на обліку: 
------------------------------------------------------------------ 
|    Найменування диспансеру    |      Відмітка про облік        | 
|-------------------------------+--------------------------------| 
|Психоневрологічний             |                                | 
|-------------------------------+--------------------------------| 
|Наркологічний                  |                                | 
|-------------------------------+--------------------------------| 
|Протитуберкульозний            |                                | 
|-------------------------------+--------------------------------| 
|Дерматовенерологічний          |                                | 
------------------------------------------------------------------ 
     9. Результати досліджень: 
------------------------------------------------------------------ 
|                                 |   Дата    |    Результат     | 
|                                 |проведення |                  | 
|---------------------------------+-----------+------------------| 
|Клінічний аналіз крові           |           |                  | 
|---------------------------------+-----------+------------------| 
|Аналіз крові на ВІЛ              |           |                  | 
|---------------------------------+-----------+------------------| 
|Аналіз крові на маркери гепатитів|           |                  | 
|"В" та "С"                       |           |                  | 
|---------------------------------+-----------+------------------| 
|Аналіз крові на серологічні      |           |                  | 
|реакції на сифіліс               |           |                  | 
|---------------------------------+-----------+------------------| 
|Загальний аналіз сечі            |           |                  | 
|---------------------------------+-----------+------------------| 
|Флюорографія органів грудної     |           |                  | 
|клітки                           |           |                  | 
|---------------------------------+-----------+------------------| 
|ЕКГ-дослідження                  |           |                  | 
|---------------------------------+-----------+------------------| 
|Інші дослідження                 |           |                  | 
------------------------------------------------------------------ 
     10. Результати медичного огляду: 
------------------------------------------------------------------ 
|             |          "_____"_______________200__р.           | 
|-------------+--------------------------------------------------| 
|             |        ВЛК військово-лікувального закладу        | 
|-------------+--------------------------------------------------| 
|      1      |                        2                         | 
|-------------+--------------------------------------------------| 
|Зріст, вага  |                                                  | 
|тіла,        |                                                  | 
|окружність   |                                                  | 
|грудної      |                                                  | 
|клітки       |                                                  | 
|-------------+--------------------------------------------------| 
|Хірург       |                                                  | 
|-------------+--------------------------------------------------| 
|Терапевт     |                                                  | 
|-------------+--------------------------------------------------| 
|Невропатолог |                                                  | 
|-------------+--------------------------------------------------| 
|Психіатр     |                                                  | 
|-------------+--------------------------------------------------| 
|Окуліст      |                                                  | 
------------------------------------------------------------------ 
     Місце для підклеювання аналізів  та  результатів  спеціальних 
досліджень 
------------------------------------------------------------------ 
|      1           |          2            |           3         | 
|------------------+-----------------------+---------------------| 
|Оториноларинголог |                       |                     | 
|------------------+-----------------------+---------------------| 
|Стоматолог        |                       |                     | 
|------------------+-----------------------+---------------------| 
|Дерматовенеролог  |                       |                     | 
|------------------+-----------------------+---------------------| 
|Інші              |                       |                     | 
|лікарі-спеціалісти|                       |                     | 
|------------------+-----------------------+---------------------| 
|Діагноз           |                       |                     | 
|------------------+---------------------------------------------| 
|Постанова ВЛК     |На підставі статті _________, графи _________| 
|                  |Розкладу   хвороб та Таблиці додаткових вимог| 
|                  |до стану здоров'я наказу Міністра оборони    | 
|                  |України від 04.01.94 N 2                     | 
|                  |_____________________________________________| 
|                  |    (вказати придатний(а), непридатний(а)    | 
|                  |     до військової служби за контрактом,     | 
|                  |_____________________________________________| 
|                  |        за військовою спеціальністю)         | 
|                  |                                             | 
|                  |Голова ВЛК __________________________________| 
|                  |_____________________________________________| 
|                  |     (військове звання, підпис, прізвище,    | 
|                  |                  ініціали)                  | 
|                  |Секретар ВЛК ________________________________| 
|                  |____________________________________________ | 
|                  |        (підпис, прізвище, ініціали)         | 
|                  |                                             | 
|                  |     М.П.                                    | 
------------------------------------------------------------------ 
Начальник управління охорони
здоров'я Департаменту забезпечення
Державної прикордонної служби
України генерал-майор
медичної служби
Голова Центральної лікарської
комісії Державної прикордонної
служби України полковник
медичної служби
В.П.Мегедь
В.В.Косарчук

Додаток  3
до пункту 3.4
Інструкції про порядок
проведення медичного огляду
військовослужбовців,
громадян призовного віку
та жінок, яких добирають
на військову службу
за контрактом до Державної
прикордонної служби України
 -------------------------- 
 |    Кутовий штамп       | 
 | військового лікувально-| 
 |профілактичного закладу | 
 -------------------------- 

ДОВІДКА N ___

__________________________________________________________________ 
        (військове звання, прізвище, ім'я та по батькові, 
          рік народження, військова частина, коли і яким 
__________________________________________________________________ 
  військкоматом призваний у Державну прикордонну службу України) 
     Пройшов медичний огляд у військово-лікарській комісії _______ 
________________________________________"___"___________________р. 
     Діагноз та постанова військово-лікарської комісії: __________ 
__________________________________________________________________ 
__________________________________________________________________ 
__________________________________________________________________ 
     На підставі статті _______ графи _______ Розкладу  хвороб  та 
Таблиці додаткових вимог до стану здоров'я наказу Міністра оборони 
України 04.01.94 N 2 _____________________________________________ 
                   (указати постанову комісії) 
 Голова комісії ______________________________________________ 
                    (військове звання, підпис, прізвище) 
М.П. 
 Секретар       ______________________________________________ 
                    (військове звання, підпис, прізвище) 
     Поштова адреса комісії ______________________________________ 
Начальник управління охорони
здоров'я Департаменту забезпечення
Державної прикордонної служби
України генерал-майор
медичної служби
Голова Центральної лікарської
комісії Державної прикордонної
служби України
полковник медичної служби
В.П.Мегедь
В.В.Косарчук

Додаток  4
до пункту 5.2
Інструкції про порядок
проведення медичного огляду
військовослужбовців,
громадян призовного віку
та жінок, яких добирають
на військову службу
за контрактом до Державної
прикордонної служби України

ЗВІТ

результатів медичного огляду військово-лікарською комісією військовослужбовців Державної прикордонної служби України, громадян призовного віку, які відбираються на військову службу за контрактом

Контингенти оглянутих Усього оглянуто військово- лікарською комісією (абс. цифри) з них (абс. цифри)
визнано придатними визнано непридатни- ми направлено на стаціонарне обстеження та медичний огляд ВЛК
Оглянуті госпітальною (гарнізонною) ВЛК за графами I-II Розкладу хвороб наказу Міністра оборони України від 04.01.94 N 2
Оглянуті госпітальною (гарнізонною) ВЛК за графою III Розкладу хвороб наказу Міністра оборони України від 04.01.94 N 2
Оглянуті ВЛК військкомату за графами I-III Розкладу хвороб наказу Міністра оборони України від 04.01.94 N 2
Оглянуті ВЛК військкомату за графою III Розкладу хвороб наказу Міністра оборони України від 04.01.94 N 2
 Голова військово-лікарської 
 комісії військової частини ______________________________________ 
 _________________________________________________________________ 
          (військове звання, підпис, прізвище, ініціали) 
Начальник управління охорони
здоров'я Департаменту Забезпечення
Державної прикордонної служби
України генерал-майор
медичної служби
Голова Центральної лікарської
комісії Державної прикордонної
служби України полковник
медичної служби
В.П.Мегедь
В.В.Косарчук