РАХУНКОВА ПАЛАТА
МІЖВІДОМЧА КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ДЕРЖАВНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ
Р І Ш Е Н Н Я
23.01.2008 N 35/01-лр
Відповідно до статті 3-3 (п. 2, абз. 7, 8) Закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти" (1490-14) Комісія ВИРІШИЛА:
1. З метою створення відкритого середовища для обговорення питань забезпечення прозорості при розміщенні державних контрактів, розвитку чесної конкуренції, а також сприяння впровадженню у практичну діяльність науково-технічних розробок, технологій, винаходів, методів і методик у сфері державних закупівель провести 19 - 21 березня 2008 р. I Всеукраїнську виставку-форум "Державні закупівлі-2008" (далі - виставка).
2. Враховуючи важливість забезпечення ефективного використання державних коштів при здійсненні закупівель товарів, робіт і послуг та налагодження прямого діалогу між представниками держави, постачальниками продукції та громадськістю, а також надання суспільству інформації про стан та плани щодо здійснення державних закупівель органами виконавчої влади - розпорядниками бюджетних коштів, Міністерствам та відомствам, обласний адміністраціям взяти участь у підготовці та роботі виставки з презентацією планів закупівель на 2008 рік.
3. Генеральним розпорядником виставки призначити Центр розвитку ринків у сфері державних закупівель Тендерної палати України.
4. Опублікувати це рішення в Інформаційному бюлетені Тендерної палати України.
Голова Комісії
Секретар Комісії
О.Ткаченко
В.Ясінський