КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 22 лютого 2008 р. N 76
Київ

Про затвердження Порядку використання у 2008 році коштів, передбачених у державному бюджеті для ліквідації наслідків затоплень у Солотвинському солеруднику Тячівського району Закарпатської області

Кабінет Міністрів України постановляє:
Затвердити Порядок використання у 2008 році коштів, передбачених у державному бюджеті (107-17) для ліквідації наслідків затоплень у Солотвинському солеруднику Тячівського району Закарпатської області, що додається.
Прем'єр-міністр України
Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 22

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 22 лютого 2008 р. N 76

ПОРЯДОК

використання у 2008 році коштів, передбачених у державному бюджеті ( 107-17 ) для ліквідації наслідків затоплень у Солотвинському солеруднику Тячівського району Закарпатської області

1. Цей Порядок визначає механізм використання у 2008 році коштів, передбачених Мінагрополітики у державному бюджеті за програмою "Заходи з ліквідації наслідків затоплення шахти N 9 та аварійного ствола шахти N 8 Солотвинського солерудника Тячівського району Закарпатської області" (107-17) (далі - бюджетні кошти).
2. Головним розпорядником бюджетних коштів є Мінагрополітики, а їх одержувачем державне підприємство "Солотвинський солерудник".
3. Бюджетні кошти спрямовуються на фінансування науково-дослідних робіт та інженерно-геологічних досліджень з метою виявлення місць проникнення води в шахти, виконання робіт з демонтажу аварійної будівлі, розроблення проектно-кошторисної документації, придбання спеціальної техніки для земляних робіт, покриття витрат на оплату спожитої електроенергії, реконструкції та ремонту водовідливних виробок, на утримання стовбурів шахт N 8 і 9.
Державне підприємство "Солотвинський солерудник" розробляє та подає на розгляд Мінагрополітики проекти кошторису і плану відповідних асигнувань, які після затвердження Міністерством стають підставою для перерахування ним бюджетних коштів державному підприємству "Солотвинський солерудник".
4. Операції, пов'язані з використанням бюджетних коштів, проводяться відповідно до Порядку обслуговування державного бюджету за видатками (z0716-04) , затвердженого Державним казначейством.
5. Замовлення наукових досліджень і розробок, виконання проектних та конструкторських робіт, визначення виконавців робіт і укладення з ними відповідних договорів, оплата робіт та придбання обладнання за рахунок бюджетних коштів проводиться державним підприємством "Солотвинський солерудник" в установленому законодавством порядку.
6. Складення та подання фінансової звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим використанням здійснюються в установленому законодавством порядку.