КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 27 лютого 2008 р. N 112
Київ

Деякі питання забезпечення проведення розрахунків споживачів за природний газ у 2008 році

З метою своєчасного проведення розрахунків за природний газ Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Національній акціонерній компанії "Нафтогаз України", її дочірній компанії "Газ України":
укладати договори про постачання у 2008 році природного газу із суб'єктами господарювання, а також установами та організаціями, що фінансуються з державного і місцевих бюджетів, виходячи з узгоджених обсягів природного газу та затверджених Кабінетом Міністрів України цін на природний газ, що діють у 2008 році;
після врегулювання питання постачання у 2008 році в Україну імпортованого природного газу в разі потреби внести до договорів, укладених згідно з абзацом другим цього пункту, зміни щодо здійснення перерахунку обсягів використаного природного газу та його оплати.
2. Установити, що укладенню договорів про постачання природного газу з дочірньою компанією "Газ України" Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" передує оформлення суб'єктами господарювання, а також установами та організаціями, що фінансуються з державного і місцевих бюджетів, актів про фактично спожитий ними у січні - лютому 2008 р. природний газ та здійснення до 12 березня 2008 р. його оплати зазначеній дочірній компанії в повному обсязі виходячи із затверджених Кабінетом Міністрів України цін на природний газ, що діють у 2008 році.
Прем'єр-міністр України
Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 37