КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 5 березня 2008 р. N 162
Київ

Про затвердження Порядку використання у 2008 році коштів, передбачених у державному бюджеті на експертно-аналітичне супроводження та моніторинг наукових проектів з екологічної безпеки

Кабінет Міністрів України постановляє:
Затвердити Порядок використання у 2008 році коштів, передбачених у державному бюджеті (107-17) на експертно-аналітичне супроводження та моніторинг наукових проектів з екологічної безпеки, що додається.
Прем'єр-міністр України
Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 33

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 5 березня 2008 р. N 162

ПОРЯДОК

використання у 2008 році коштів, передбачених у державному бюджеті ( 107-17 ) на експертно-аналітичне супроводження та моніторинг наукових проектів з екологічної безпеки

1. Цей Порядок визначає механізм використання у 2008 році коштів, передбачених у державному бюджеті (107-17) МНС за програмою "Експертно-аналітичне супроводження та моніторинг наукових проектів з екологічної безпеки" (далі - бюджетні кошти).
Одержувачем бюджетних коштів є Чорнобильський центр з проблем ядерної безпеки, радіоактивних відходів та радіоекології.
2. Бюджетні кошти спрямовуються на запровадження та ведення в установленому порядку єдиного інформаційно-комп'ютерного банку даних моніторингу національних і міжнародних проектів у сфері ядерної та радіаційної безпеки і радіоекології (далі - банк даних).
3. МНС затверджує план робіт з ведення банку даних за погодженням з Мінфіном, Мінпаливенерго та Держатомрегулювання.
Одержувач бюджетних коштів використовує їх виключно для виконання робіт, визначених зазначеним планом робіт.
Оплата виконаних робіт здійснюється одержувачем бюджетних коштів у межах установлених обсягів бюджетних асигнувань на підставі актів виконаних робіт за їх кошторисною вартістю відповідно до умов договорів.
4. Закупівля товарів, робіт і послуг за рахунок бюджетних коштів здійснюється відповідно до Закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти" (1490-14) .
5. Перерахування бюджетних коштів проводиться відповідно до Порядку обслуговування державного бюджету за видатками (z0716-04) , затвердженого Державним казначейством.
6. Відкриття рахунків в органах Державного казначейства головним розпорядником та одержувачем бюджетних коштів здійснюється у порядку, встановленому Державним казначейством.
7. Складення та подання фінансової звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим і ефективним витрачанням здійснюються в установленому законодавством порядку.