КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 19 березня 2008 р. N 214
Київ

Про затвердження Порядку використання у 2008 році субвенції з державного бюджету міському бюджету м. Алчевська на соціально-економічний розвиток міста

Кабінет Міністрів України постановляє:
Затвердити Порядок використання у 2008 році субвенції з державного бюджету (107-17) міському бюджету м. Алчевська на соціально-економічний розвиток міста, що додається.
Прем'єр-міністр України
Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 21

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 19 березня 2008 р. N 214

ПОРЯДОК

використання у 2008 році субвенції з державного бюджету ( 107-17 ) міському бюджету м. Алчевська на соціально-економічний розвиток міста

1. Цей Порядок визначає механізм використання у 2008 році субвенції з державного бюджету (107-17) міському бюджету м. Алчевська на соціально-економічний розвиток міста (далі - субвенція), зазначеної у додатку 7 Закону України "Про Державний бюджет України на 2008 рік та про внесення змін до деяких законодавчих актів України" (107-17) .
2. Субвенція спрямовується на оптимізацію схеми теплопостачання, проведення ремонту і реконструкції теплових мереж, котелень, теплових пунктів, які забезпечують теплом об'єкти комунальної власності, а також на погашення кредиторської заборгованості за проведення робіт з ремонту і реконструкції на зазначених об'єктах, що утворилася на 1 січня 2008 року.
3. Виконавчий комітет Алчевської міськради в межах субвенції складає перелік об'єктів, які відповідають таким вимогам:
введення об'єкта в експлуатацію у 2008 році;
застосування енергозберігаючих технологій;
наявність затвердженої в установленому порядку проектно-кошторисної документації.
Зазначений перелік подається на погодження Мінжитлокомунгоспу.
4. Перерахування субвенції здійснюється відповідно до Порядку перерахування дотації вирівнювання, додаткової дотації на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів та субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам, коштів, що передаються до державного бюджету з місцевих бюджетів, а також міжбюджетних трансфертів між місцевими бюджетами, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 квітня 2002 р. N 490 (490-2002-п) (Офіційний вісник України, 2002 р., N 15, ст. 807), і Порядку обслуговування державного бюджету за видатками, затвердженого Державним казначейством
5. Закупівля товарів, робіт і послуг за рахунок субвенції здійснюється відповідно до Закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти" (1490-14) .
6. Оплата виконаних робіт здійснюється на підставі актів фактично виконаних робіт за їх кошторисною вартістю відповідно до умов договорів.
7. Складення та подання фінансової звітності про використання субвенції, а також контроль за її цільовим використанням здійснюються в установленому законодавством порядку.