КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 19 березня 2008 р. N 206
Київ

Про затвердження Порядку використання у 2008 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на завершення будівельних і ремонтних робіт у центрах соціально-психологічної реабілітації дітей

Кабінет Міністрів України постановляє:
Затвердити Порядок використання у 2008 році субвенції з державного бюджету (107-17) місцевим бюджетам на завершення будівельних і ремонтних робіт у центрах соціально-психологічної реабілітації дітей, що додається.
Прем'єр-міністр України
Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 28

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 19 березня 2008 р. N 206

ПОРЯДОК

використання у 2008 році субвенції з державного бюджету ( 107-17 ) місцевим бюджетам на завершення будівельних і ремонтних робіт у центрах соціально-психологічної реабілітації дітей

1. Цей Порядок визначає механізм використання у 2008 році субвенції з державного бюджету (107-17) місцевим бюджетам на завершення будівельних і ремонтних робіт центрів соціально-психологічної реабілітації дітей, створення яких було розпочато в 2005-2006 роках (далі - субвенція).
2. Субвенція використовується на завершення будівельних і ремонтних робіт у центрах соціально-психологічної реабілітації дітей, створення яких розпочато в 2005-2006 роках (далі - центри).
3. Волинська, Донецька, Закарпатська, Київська, Кіровоградська, Полтавська, Сумська, Чернігівська облдержадміністрації подають Мінсім'ямолодьспорту документи, що характеризують стан готовності приміщень центрів і план-графік будівельних і ремонтних робіт за формою, встановленою Мінсім'ямолодьспортом, для подальшого затвердження його Міністерством.
4. Обсяг субвенції визначається кожному центру згідно з проектно-кошторисною документацією з урахуванням вимог державних стандартів, технічних умов, державних будівельних норм і правил, нормативів витрат, діючих цін і тарифів.
5. Субвенція спрямовується обласним бюджетам Волинської, Донецької, Закарпатської, Київської, Кіровоградської, Полтавської, Сумської, Чернігівської областей за розподілом згідно з додатком 7 Закону України "Про Державний бюджет України на 2008 рік та про внесення змін до деяких законодавчих актів України" (107-17) за помісячним розписом асигнувань державного бюджету відповідно до Порядку перерахування дотації вирівнювання, додаткової дотації на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів та субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам, коштів, що передаються до державного бюджету з місцевих бюджетів, а також міжбюджетних трансфертів між місцевими бюджетами, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 квітня 2002 р. N 490 (490-2002-п) (Офіційний вісник України, 2002 р., N 15, ст. 807; 2003 р., N 14, ст. 617; 2007 р., N 6, ст. 226), та Порядку обслуговування державного бюджету за видатками (z0716-04) , затвердженого Державним казначейством.
Перерахування субвенції здійснюється відповідно до Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів (z0919-02) , затвердженого Державним казначейством.
6. Попередня оплата товарів, робіт і послуг, передбачених договором, не може перевищувати 30 відсотків їх вартості. Остаточна оплата проводиться на підставі актів приймання-передачі.
7. Закупівля робіт за рахунок субвенції здійснюється відповідно до Закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти" (1490-14) .
8. Волинська, Донецька, Закарпатська, Київська, Кіровоградська, Полтавська, Сумська, Чернігівська облдержадміністрації щомісяця до 15 числа наступного звітного періоду подають Мінсім'ямолодьспорту інформацію про виконання плану-графіка будівельних і ремонтних робіт, а також проведені заходи щодо забезпечення функціонування центрів починаючи з 1 січня 2009 року.
9. Складення та подання фінансової звітності про використання субвенції, а також контроль за її цільовим та ефективним витрачанням здійснюються в установленому законодавством порядку.