КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 19 березня 2008 р. N 193
Київ

Про затвердження Порядку використання у 2008 році коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення висвітлення літніх Олімпійських та Паралімпійських ігор 2008 року в м. Пекін (Китай)

Кабінет Міністрів України постановляє:
Затвердити Порядок використання у 2008 році коштів, передбачених у державному бюджеті (107-17) для забезпечення висвітлення літніх Олімпійських та Паралімпійських ігор 2008 року в м. Пекін (Китай), що додається.
Прем'єр-міністр України
Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 51

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 19 березня 2008 р. N 193

ПОРЯДОК

використання у 2008 році коштів, передбачених у державному бюджеті ( 107-17 ) для забезпечення висвітлення літніх Олімпійських та Паралімпійських ігор 2008 року в м. Пекін (Китай)

1. Цей Порядок визначає механізм використання у 2008 році коштів, передбачених у державному бюджеті (107-17) Держкомтелерадіо за програмою "Забезпечення висвітлення Літніх Олімпійських та Паралімпійських Ігор 2008 року у м. Пекін (Китай)" (далі - бюджетні кошти).
2. Бюджетні кошти використовуються Національною телекомпанією і Національною радіокомпанією для придбання телевізійних прав на трансляцію літніх Олімпійських та Паралімпійських ігор 2008 року в м. Пекін (Китай) (далі - Ігри), відрядження творчих груп, оренду апаратури, придбання товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення висвітлення Ігор.
3. Закупівля товарів, робіт і послуг здійснюється відповідно до Закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти" (1490-14) .
Попередня оплата товарів, робіт і послуг за рахунок бюджетних коштів не може перевищувати 30 відсотків їх вартості, визначеної у договорі.
Попередня оплата на придбання телевізійних прав на трансляцію Ігор може становити до 100 відсотків їх вартості, визначеної у договорі.
4. Держкомтелерадіо:
затверджує кошториси витрат, пов'язаних із забезпеченням трансляції спортивних змагань, окремо Національної телекомпанії і Національної радіокомпанії;
подає протягом двох тижнів після затвердження Мінфіну копії зазначених кошторисів та уточнені розрахунки щодо кількості та вартості товарів, робіт і послуг;
розподіляє бюджетні кошти в межах планових показників, що затверджені зазначеними кошторисами з урахуванням пріоритетності проведення розрахунків.
5. Держкомтелерадіо формує, затверджує та надсилає у двотижневий строк після затвердження Мінфіну перелік обладнання та інших матеріально-технічних цінностей, необхідних для забезпечення висвітлення Ігор.
Використання придбаного згідно із зазначеним переліком обладнання та інших матеріально-технічних цінностей здійснюється відповідно до законодавства.
6. Операції, пов'язані з обслуговуванням бюджетних коштів, проводяться відповідно до Порядку обслуговування державного бюджету за видатками (z0716-04) , затвердженого Державним казначейством.
7. Складення та подання фінансової звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим витрачанням здійснюються в установленому законодавством порядку.