ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З РЕГУЛЮВАННЯ РИНКІВ
ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
25.03.2008 N 383

Про схвалення рішення члена Комісії - директора департаменту нагляду за фінансовими компаніями щодо внесення до Державного реєстру фінансових установ інформації про набуття фінансовою компанією Товариством з обмеженою відповідальністю "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ЦЕНТР ФІНАНСОВИХ РІШЕНЬ" статусу фінансової установи

Відповідно до підпункту 8 пункту 6 Положення про Державну комісію з регулювання ринків фінансових послуг України, затвердженого Указом Президента України від 4 квітня 2003 року N 292/2003 (292/2003) , Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг України ПОСТАНОВИЛА:
1. Схвалити рішення члена Комісії - директора департаменту нагляду за фінансовими компаніями від 18.03.2008 N 2233 щодо внесення до Державного реєстру фінансових установ інформації про фінансову компанію Товариство з обмеженою відповідальністю "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ЦЕНТР ФІНАНСОВИХ РІШЕНЬ" (місцезнаходження: 03150, м. Київ, вул. Червоноармійська, 72; код за ЄДРПОУ: 35725063) як такої, що планує надавати такі фінансові послуги:
- надання фінансових кредитів за рахунок власних коштів;
- надання поручительств;
- надання гарантій.
2. Юридичному департаменту забезпечити внесення до Державного реєстру фінансових установ інформації про фінансову компанію Товариство з обмеженою відповідальністю "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ЦЕНТР ФІНАНСОВИХ РІШЕНЬ".
3. Департаменту нагляду за фінансовими компаніями (Отченаш К.Г.) оформити та видати в установленому порядку свідоцтво про реєстрацію фінансової установи Товариству з обмеженою відповідальністю "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ЦЕНТР ФІНАНСОВИХ РІШЕНЬ" та додаток до нього.
4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на члена Комісії - директора департаменту нагляду за фінансовими компаніями Отченаш К.Г.
Голова Комісії
В.Альошин
Протокол засідання Комісії
25.03.2008  N 403