РАХУНКОВА ПАЛАТА
МІЖВІДОМЧА КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ДЕРЖАВНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ
Р І Ш Е Н Н Я
06.03.2008 N 107/03-ск/бр

Про розгляд скарги

Відповідно до статті 3-3 та частини 5 статті 37 Закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти" (1490-14) (далі - Закон), пункту 9 Порядку розгляду скарг з питань державних закупівель (vr1_3521-07) , затвердженого рішенням Міжвідомчої комісії з питань державних закупівель від 23 березня 2007 року, розглянувши скаргу фізичної особи - підприємця Костіна Олексія Олександровича б/д б/н (м. Горлівка) (далі - Скаржник) на дії Горлівського професійного ліцея будівництва (далі - Замовник) (м. Горлівка) при проведенні процедури закупівлі за державні кошти продукції харчової промисловості та продукції сільськогосподарського призначення, Комісія В С Т А Н О В И Л А:
Скарга фізичної особи - підприємця Костіна Олексія Олександровича має наступні вимоги: "прошу признать торги не действительными и дать правовую оценку действиям членов тендерного комитета Горловского профессионального лицея строительства".
Скарга щодо порушень чинного законодавства при здійсненні Горлівським професійним ліцеєм будівництва закупівлі продукції харчової промисловості та продукції сільськогосподарського призначення не відповідає вимогам пункту 4 Порядку розгляду скарг з питань державних закупівель, затвердженого рішенням Міжвідомчої комісії з питань державних закупівель від 23.03.2007 р. N 01/3-рш (vr1_3521-07) .
Враховуючи викладене вище та на підставі Закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти" (1490-14) Комісія ВИРІШИЛА:
Скаргу фізичної особи - підприємця Костіна Олексія Олександровича на закупівлю Горлівським професійним ліцеєм будівництва проводу та кабелю ізольованих залишити без розгляду.
Голова Комісії
Секретар Комісії
О.Ткаченко
В.Ясінський