КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 31 жовтня 2007 р. N 1271
Київ

Про вилучення і надання в оренду земельних ділянок для видобування корисних копалин із зміною їх цільового призначення та погодження місця розташування об'єкта

На підставі статей 20, 122-124, 149, 151, 157, 207 Земельного кодексу України (2768-14) Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Вилучити і надати в оренду розташовані за межами населених пунктів земельні ділянки для видобування корисних копалин із зміною їх цільового призначення згідно з додатком 1 та погодити місце розташування об'єкта згідно з додатком 2.
2. Кіровоградській районній державній адміністрації укласти договір оренди землі з відкритим акціонерним товариством "Кіровоградське рудоуправління", якому надаються в оренду земельні ділянки державної власності для видобування корисних копалин.
Відкритому акціонерному товариству "Кіровоградське рудоуправління" відшкодувати відповідно до законодавства втрати сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва та збитки, заподіяні землекористувачам унаслідок вилучення земельної ділянки.
Прем'єр-міністр України
В.ЯНУКОВИЧ
Інд. 22

Додаток 1
до постанови Кабінету Міністрів України
від 31 жовтня 2007 р. N 1271

ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ,

розташовані за межами населених пунктів Кіровоградського району Кіровоградської області, які надаються в оренду ВАТ "Кіровоградське рудоуправління" для розширення кар'єру з видобування вторинних каолінів із зміною їх цільового призначення

Площа земельної ділянки, гектарів 3 яких земель вилучається земельна ділянка Строк оренди
Кіровоградська область Кіровоградський район
Усього 10 з них: 9,7996 ріллі 0,1682* полезахисних лісосмуг 0,0322* господарських шляхів резервного фонду Обознівської сільської ради 11 років
______________
* Земельні ділянки вилучаються та надаються в оренду згідно із Земельним кодексом України (2768-14) відповідним місцевим органом виконавчої влади.

Додаток 2
до постанови Кабінету Міністрів
від 31 жовтня 2007 р. N 1271

ЗЕМЕЛЬНА ДІЛЯНКА,

розташована за межами населених пунктів Черкаського району Черкаської області, на якій погоджується місце розташування майданчика для зберігання готової продукції ВАТ "Луцький автомобільний завод"

Площа земельної ділянки, яку передбачається вилучити, гектарів З яких земель вилучається земельна ділянка Умови вилучення
Черкаська область Черкаський район
18 (рілля) запасу Геронимівської сільської ради оренда на 49 років