КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
від 9 липня 2008 р. N 929-р
Київ

Про утворення Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління

1. Прийняти пропозицію Мінприроди щодо реорганізації Державного екологічного інституту шляхом перетворення у Державну екологічну академію післядипломної освіти та управління (далі - Академія) з віднесенням її до сфери управління зазначеного Міністерства.
2. Мінприроди затвердити у місячний строк Статут Академії, передбачивши в ньому, що основним завданням Академії є перепідготовка та підвищення кваліфікації керівних кадрів і фахівців з питань охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання природних ресурсів, екологічної безпеки, державного екологічного контролю, земельного контролю та оцінки земельних ділянок, екологічної експертизи, заповідної справи, поводження з відходами, геологічного вивчення надр, топографо-геодезичної та картографічної діяльності, екологічного аудиту, управління довкіллям, стандартизації та сертифікації у природоохоронній галузі.
3. Взяти до відома, що студенти та слухачі Державного екологічного інституту Мінприроди продовжують навчання в Академії в установленому порядку.
Прем'єр-міністр України
Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 33