ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
Департамент аналізу ризиків та аудиту
Л И С Т
12.07.2007 N 11/4-27/7099-ЕП
Начальникам регіональних 
митниць, митниць 
( Лист відкликано на підставі Листа Державної митної служби N 11/5-27/7320-ЕП (v7320342-08) від 03.07.2008 )

Щодо змін та доповнення до листа від 04.05.2007 N 11/4-27/4574-ЕП

Для використання в роботі повідомляємо про зміни та доповнення до листа Держмитслужби України від 04.05.2007 N 11/4-27/4574-ЕП щодо порядку дій посадових осіб митних органів під час митного оформлення товарів, що ввозяться на митну територію України, заявлена митна вартість яких нижче за встановлений Держзовнішінформом.
I. Вимоги абзацу 2 підпункту 6 пункту 1.1 розділу 1 не застосовуються в разі надходження документально підтвердженої інформації від податкових органів щодо заниження бази оподаткування по імпортованих товарам, що встановлено в результаті контрольно-перевірочних заходів.
II. Розділ 3 викласти в такій редакції:
"3. Здійснення координації з органами державної служби ветеринарної медицини під час проведення митного оформлення товарів, підконтрольних державній службі ветеринарної медицини
3.1. Відповідними підрозділами державної служби ветеринарної медицини під час проведення державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду в пунктах пропуску на митному кордоні України імпортованих товарів, підконтрольних державній службі ветеринарної медицини, в обов'язковому порядку здійснюється перевірка автентичності ветеринарних сертифікатів.
3.2. За результатами проведеного державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду відповідний підрозділ державної служби ветеринарної медицини на ветеринарному сертифікаті ставить відмітку щодо їх достовірності й можливості прийняття їх до митного контролю та використання під час проведення митного оформлення у митниці призначення.
3.3. Завершення процедур контролю в пункті пропуску здійснюється з врахуванням висновку відповідного підрозділу державної служби ветеринарної медицини щодо автентичності ветеринарного сертифіката, поданого до митного оформлення.
3.4. Завірена митними органами копія ветеринарного сертифіката з відповідними відмітками щодо їх достовірності підрозділів державної служби ветеринарної медицини долучається до пакета митного оформлення відповідного товару".
Заступник Голови Державної
митної служби України
О.П.Шейко