МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
МІНІСТЕРСТВО УКРАЇНИ З ПИТАНЬ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
ТА У СПРАВАХ ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ВІД НАСЛІДКІВ
ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ
Н А К А З
21.07.2008 N 541/399

Про включення у 2008 році установ Міністерства охорони здоров'я України до мережі головного розпорядника бюджетних коштів МНС

Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 27 лютого 2008 р. N 159 (159-2008-п) "Про Порядок використання у 2008 році коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів, пов'язаних з ліквідацією наслідків Чорнобильської катастрофи" НАКАЗУЄМО:
1. Директору Департаменту економіки і фінансів МНС Малицькій М.Ф. включити до мережі головного розпорядника бюджетних коштів МНС наступні установи Міністерства охорони здоров'я України:
Державну установу "Національний інститут раку" (далі - ДУ "Національний інститут раку"), як розпорядника коштів другого ступеня, та встановити призначення за бюджетною програмою "Комплексне медико-санітарне забезпечення та лікування онкологічних захворювань із застосуванням високовартісних медичних технологій громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (далі - КПКВ 3201210), за КЕКВ 1171 у сумі 153,3 тис. гривень;
Український центр інформаційних технологій та Національного реєстру Міністерства охорони здоров'я України (далі - УЦІТ та НР МОЗ України), як одержувача коштів, та встановити призначення за КПКВ 3201210, КЕКВ 1171 у сумі 730,0 тис. гривень.
2. Директору ДУ "Національний інститут раку" Щепотіну І.Б., виконуючому обов'язки директора УЦІТ та НР МОЗ України Терещенку С.О.:
скласти та подати на погодження план використання бюджетних коштів за бюджетною програмою "Комплексне медико-санітарне забезпечення та лікування онкологічних захворювань із застосуванням високовартісних медичних технологій громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (КПКВ 3201210) на 2008 рік;
надавати фінансову звітність до МНС відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2000 р. N 419 (419-2000-п) "Про затвердження Порядку подання фінансової звітності" та у порядку, визначеному Державним казначейством України.
3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Баранчука В.М. та заступника Міністра охорони здоров'я Митника З.М.
Міністр України
з питань надзвичайних
ситуацій та у справах захисту
населення від наслідків
Чорнобильської катастрофи
Міністр охорони
здоров'я України
В.М.Шандра
В.М.Князевич