УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
У К А З
ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
( Указ втратив чинність на підставі Указу Президента N 693/2008 (693/2008) від 06.08.2008 )

Про підготовку та проведення міжнародного форуму "Європа-Україна"

З метою дальшої активізації політичного і культурного діалогу між Україною і Європейським Союзом, підвищення ефективності євроінтеграційних заходів України постановляю:
1. Підтримати пропозицію Інституту Східноєвропейських досліджень (Республіка Польща) щодо проведення міжнародного форуму "Європа-Україна" у лютому 2008 року у м. Києві.
2. Утворити Організаційний комітет з підготовки та проведення міжнародного форуму "Європа-Україна" (далі - Організаційний комітет).
Призначити ЧАЛОГО Олександра Олександровича - заступника Глави Секретаріату Президента України та ПОРОШЕНКА Петра Олексійовича - Голову Ради Національного банку України (за згодою) співголовами Організаційного комітету.
3. Співголовам Організаційного комітету внести у двадцятиденний строк на затвердження персональний склад Організаційного комітету, передбачивши включення до нього представників державних органів і органів місцевого самоврядування, політичних партій, громадських організацій, наукових і аналітичних центрів, ділових кіл.
4. Організаційному комітету підготувати та внести у двомісячний строк на затвердження Президентові України план заходів з підготовки та проведення міжнародного форуму "Європа-Україна".
5. Кабінету Міністрів України передбачити під час доопрацювання проекту Закону України "Про Державний бюджет України на 2008 рік" кошти, необхідні для фінансування заходів із підготовки та проведення міжнародного форуму "Європа-Україна".
6. Державному комітету телебачення та радіомовлення України забезпечити висвітлення в засобах масової інформації заходів із підготовки та проведення міжнародного форуму "Європа-Україна".
Президент України
В.ЮЩЕНКО
м. Київ, 25 жовтня 2007 року
N 1012/2007