УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
Н А К А З
N 763 від 25.11.99
м.Київ
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Державної митної служби N 189 (v0189342-03) від 25.03.2003 )

Про порядок відкриття митних ліцензійних складів у межах Києва

У зв'язку з функціонуванням значної кількості митних ліцензійних складів у межах Києва та з метою забезпечення контролю за дотриманням положень наказу Держмитслужби від 31.12.96 N 592 (z0005-97) під час відкриття митних ліцензійних складів НАКАЗУЮ:
1. Начальникам Київської регіональної, Центральної енергетичної та Київської спеціалізованої митниць:
1.1. Здійснювати перевірку відомостей, зазначених у поданих підприємцем документах на відкриття митного ліцензійного складу, та стану складських приміщень на відповідність вимогам Положення про відкриття та експлуатацію митних ліцензійних складів (далі - перевірка) за обов'язковою участю фахівця Управління нетарифного регулювання Держмитслужби (далі - Управління).
1.2. Для чіткого виконання п.1.1 цього наказу забезпечувати подання заявок про залучення фахівця Управління за 2 дні до початку здійснення перевірки, а також його доставку до місця перевірки та у зворотному напрямку.
2. Управлінню нетарифного регулювання (Пашинний О.І.) забезпечувати участь фахівця Управління в здійсненні перевірок.
3. Фахівцю Управління, який брав участь у перевірці, в обов'язковому порядку візувати Процедуру організації митного режиму - митний склад, запропонованої для відкриття митного ліцензійного складу.
4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Служби Соболя І.М.
Голова Служби
Ю.П.Соловков