МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
Н А К А З
22.08.2008 N 487

Про подальші заходи щодо забезпечення реалізації проекту Агентства США з Міжнародного розвитку (USAID) "Разом до здоров'я"

Відповідно до Угоди між МОЗ та Агентства США з Міжнародного розвитку (USAID) "Разом до здоров'я", на виконання постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Державної програми "Репродуктивне здоров'я нації" на період до 2015 року" від 27.12.2006 N 1849 (1849-2006-п) та з метою реалізації проекту Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID) "Разом до здоров'я" у зв'язку з розширенням діяльності проекту НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Вінницьку, Волинську, Дніпропетровську, Донецьку, Запорізьку, Івано-Франківську, Львівську, Одеську, Полтавську, Рівненську, Харківську, Хмельницьку, Черкаську області пілотними регіонами для реалізації проекту Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID) "Разом до здоров'я" (далі - Проекту).
2. Начальникам головних управлінь охорони здоров'я Львівської, Харківської, Дніпропетровської, Донецької головного управління охорони здоров'я та медицини катастроф Черкаської, управління охорони здоров'я та курортів Вінницької, управління охорони здоров'я та медицини катастроф Одеської, управлінь охорони здоров'я Волинської, Запорізької, Івано-Франківської, Полтавської, Рівненської та Хмельницької обласних державних адміністрацій:
2.1. Створити умови та сприяти реалізації Проекту з залученням відповідних фахівців для відпрацювання моделі роботи в областях та координації з сусідніми областями;
2.2. Визначити фахівця, відповідального за реалізацію заходів Проекту, в визначених цим наказом областях.
2.3. У місячний термін розробити план впровадження Проекту;
2.4. Щоквартально до 5 числа місяця, що наступає за звітним забезпечити звітування до Управління материнства, дитинства МОЗ України з реалізації Проекту, відповідно до вимог чинного законодавства.
3. Начальнику Управління материнства, дитинства (Моісеєнко Р.О.):
3.1. Сприяти забезпеченню та науково-методологічному супроводу реалізації Проекту;
3.2. Забезпечити контроль за впровадженням заходів Проекту;
3.3. Результати моніторингу реалізації Проекту проаналізувати та надати пропозиції для прийняття управлінських рішень Міністерством.
4. Вважати таким, що втратив чинність, наказ від 5 вересня 2007 року N 524 (v0524282-07) "Про подальші заходи щодо реалізації проекту Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID) "Разом до здоров'я".
5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра В.В. Лазоришинця.
В.о. Міністра
В.Г.Бідний