КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 27 лютого 2008 р. N 119
Київ

Про затвердження Порядку використання у 2008 році коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансової підтримки паралімпійського руху в Україні

Кабінет Міністрів України постановляє:
Затвердити Порядок використання у 2008 році коштів, передбачених у державному бюджеті (107-17) для фінансової підтримки паралімпійського руху в Україні, що додається.
Прем'єр-міністр України
Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 28

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 27 лютого 2008 р. N 119

ПОРЯДОК

використання у 2008 році коштів, передбачених у державному бюджеті ( 107-17 ) для фінансової підтримки паралімпійського руху в Україні

1. Цей Порядок визначає механізм використання у 2008 році коштів, передбачених у державному бюджеті (107-17) Мінсім'ямолодьспорту за програмою "Фінансова підтримка паралімпійського руху в Україні" (далі - бюджетні кошти).
2. Бюджетні кошти спрямовуються:
Національному комітетові спорту інвалідів України на проведення серед інвалідів фізкультурно-оздоровчої, спортивної та організаційно-методичної роботи, заходів з розвитку паралімпійських і дефлімпійських видів спорту, придбання обладнання, інвентарю, спеціалізованих транспортних засобів, його утримання (оплата праці працівників, комунальних послуг, проведення поточного ремонту, транспортні витрати, програмне забезпечення, інші витрати, пов'язані з діяльністю Комітету за напрямами діяльності, передбаченими планом використання бюджетних коштів);
Національному центрові паралімпійської і дефлімпійської підготовки та реабілітації інвалідів на його утримання (оплата комунальних послуг, проведення поточного ремонту, транспортні витрати, інші витрати, пов'язані з діяльністю Центру за напрямами діяльності, передбаченими планом використання бюджетних коштів), проведення капітального ремонту та реконструкції будівель і споруд, придбання обладнання та інвентарю;
Західному реабілітаційно-спортивному центрові на організаційне та матеріально-технічне забезпечення його діяльності (придбання обладнання, інвентарю та транспортних засобів, поточні витрати за напрямами діяльності, передбаченими планом використання бюджетних коштів).
3. Розподіл бюджетних коштів за напрямами, зазначеними в пункті 2 цього Порядку, здійснює Мінсім'ямолодьспорт з урахуванням поданих обґрунтувань потреби в коштах і детальних розрахунків витрат, що визначені на підставі встановлених норм та нормативів, діючих цін і тарифів, штатної чисельності та умов оплати праці працівників, календарного плану заходів, проектно-кошторисної документації, звіту про результати фінансово-господарської діяльності за минулий період та прогнозних показників на поточний рік, а також з урахуванням можливості покриття відповідних витрат Комітету і підпорядкованих йому центрів за рахунок власних коштів та інших джерел.
4. Операції, пов'язані з використанням бюджетних коштів, проводяться відповідно до Порядку обслуговування державного бюджету за видатками (z0716-04) , затвердженого Державним казначейством.
5. Закупівля товарів, робіт і послуг за рахунок бюджетних коштів проводиться відповідно до Закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти" (1490-14) .
6. Складення та подання фінансової звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за цільовим та ефективним їх використанням здійснюються в установленому законодавством порядку.