МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
11.08.2008 N 490

Про перейменування Малинської насіннєвої бази по виробництву, заготівлях і збуту сортової насіннєвої картоплі "Сортнасіннєовоч"

Керуючись Господарським кодексом України (436-15) , наказом Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва від 9 червня 2004 р. N 65 (z0792-04) "Про затвердження Вимог щодо написання найменування юридичної особи або її відокремленого підрозділу", зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 29 червня 2004 року за N 792/9391, та враховуючи звернення підприємства, НАКАЗУЮ:
1. Перейменувати Малинську насіннєву базу по виробництву, заготівлях і збуту сортової насіннєвої картоплі "Сортнасіннєовоч" (код за ЄДРПОУ 04762824, адреса: 11601 Житомирська обл., м. Малин, вул. Базарна, 6) у державне підприємство "Малинська насіннєва база "Сортнасіннєовоч".
Державне підприємство "Малинська насіннєва база "Сортнасіннєовоч" є правонаступником майнових прав та обов'язків Малинської насіннєвої бази по виробництву, заготівлях і збуту сортової насіннєвої картоплі "Сортнасіннєовоч".
2. Функції координації роботи, пов'язаної з галузевими особливостями діяльності державного підприємства Малинська насіннєва база "Сортнасіннєовоч", покласти на Департамент ринків рослинництва (Демидов О.А.).
3. Директору державного підприємства "Малинська насіннєва база "Сортнасіннєовоч":
3.1. У двотижневий термін подати міністерству на затвердження статут державного підприємства "Малинська насіннєва база "Сортнасіннєовоч".
3.2. Розмістити в друкованих засобах масової інформації повідомлення про перейменування Малинської насіннєвої бази по виробництву, заготівлях і збуту сортової насіннєвої картоплі "Сортнасіннєовоч".
3.3. Подавати квартальну та річну фінансову звітність Управлінню бухгалтерського обліку, звітності та ревізійної роботи (Гаврилюк В.М.).
4. Департаменту економіки та управління державною власністю (Куць О.І.), Департаменту фінансів (Зуб Г.І.) врахувати зміни, пов'язані з перейменуванням Малинської насіннєвої бази по виробництву, заготівлях і збуту сортової насіннєвої картоплі "Сортнасіннєовоч", при розробці прогнозів економічного і соціального розвитку міністерства, а також внести відповідні зміни до переліку державних підприємств, установ і організацій, що входять до сфери управління Мінагрополітики України.
5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Мельника С.І.
В.о. Міністра
Ю.Я.Лузан