КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 5 листопада 2008 р. N 975
Київ

Про внесення зміни до Порядку використання у 2008 році коштів, передбачених у державному бюджеті для виконання Загальнодержавної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства, в тому числі на здешевлення залучених з цією метою кредитів

Кабінет Міністрів України постановляє:
Абзаци перший і другий пункту 4 Порядку використання у 2008 році коштів, передбачених у державному бюджеті для виконання Загальнодержавної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства, в тому числі на здешевлення залучених з цією метою кредитів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 березня 2008 р. N 225 (225-2008-п) (Офіційний вісник України, 2008 р., N 23, ст. 699, N 47, ст. 1535), викласти у такій редакції:
"4. Бюджетні кошти спрямовуються на часткове відшкодування відсоткових ставок за користування кредитами, що залучаються підприємствами житлово-комунального господарства всіх форм власності для реалізації інноваційно-інвестиційних проектів з модернізації систем теплозабезпечення, водопостачання і водовідведення, виконання заходів з енергозбереження у житлово-комунальному господарстві, запровадження сучасних методів поводження з твердими побутовими відходами (далі - проекти).
За рахунок бюджетних коштів підприємствам житлово-комунального господарства, які реалізують проекти (далі - виконавці проектів), часткове відшкодування суми сплачених ними у 2008 році відсоткових ставок за користування кредитами у національній валюті здійснюється в розмірі облікової ставки Національного банку, що діє на дату нарахування відсотків за користування кредитом, та в іноземній валюті - в розмірі 5 відсотків річних.".
Прем'єр-міністр України
Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 21