ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З РЕГУЛЮВАННЯ РИНКІВ
ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
06.11.2008 N 1274

Про зміну коду фінансової установи, реєстраційного номера, серії та номера свідоцтва фінансовій компанії Товариству з обмеженою відповідальністю "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "БТА ЕКСПРЕС" у зв'язку з набуттям статусу кредитної установи

З метою належного обліку та зберігання інформації про кредитні установи в Державному реєстрі фінансових установ та у зв'язку з отриманням фінансовою компанією ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових кредитів за рахунок залучених коштів кредитною установою Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг України ПОСТАНОВИЛА:
1. Здійснити в Державному реєстрі фінансових установ (далі - Реєстр) зміну коду фінансової установи, реєстраційного номера, серії та номера свідоцтва про реєстрацію фінансової установи фінансовій компанії Товариству з обмеженою відповідальністю "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "БТА ЕКСПРЕС" (місцезнаходження: 04070, місто Київ, вулиця Іллінська, будинок 8, код за ЄДРПОУ 33405474) (далі - Товариство) у зв'язку з отриманням нею статусу кредитної установи.
2. Юридичному департаменту в одноденний термін з дня прийняття цього розпорядження присвоїти новий реєстраційний номер Товариству.
3. Департаменту нагляду за кредитними установами присвоїти нову серію та номер свідоцтва про реєстрацію фінансової установи, оформити та видати нове свідоцтво протягом п'яти робочих днів з дня прийняття цього розпорядження.
4. Визнати недійсним свідоцтво про реєстрацію фінансової установи Товариства від 29.03.2005 серії ФК N 54, видане 29.03.2005, з кодом фінансової установи 13, реєстраційним номером 13101516 у зв'язку із зміною реєстраційних даних.
5. Юридичному департаменту (Ткаченко Д.В.) разом із Управлінням інформаційних технологій (Двойленко І.В.) забезпечити внесення інформації щодо зміни коду фінансової установи, реєстраційного номера, серії та номера свідоцтва про реєстрацію фінансової установи Товариства до Державного реєстру фінансових установ.
6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на члена Комісії - директора департаменту нагляду за кредитними установами.
Голова Комісії
В.Альошин
Протокол засідання Комісії
від 6 листопада 2008 р. N 441