ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ
У СПРАВАХ НАЦІОНАЛЬНОСТЕЙ ТА РЕЛІГІЙ
Н А К А З
09.06.2008 N 51
Зареєстровано в Міністерстві 
юстиції України 
27 червня 2008 р. 
за N 560/15251 

Про встановлення відомчих заохочувальних відзнак Держкомнацрелігій

Відповідно до Указу Президента України від 18.11.96 N 1094 (1094/96) "Про відомчі заохочувальні відзнаки", враховуючи позитивний висновок Комісії державних нагород та геральдики при Президентові України та з метою відзначення працівників Державного комітету України у справах національностей та релігій за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов'язків під час реалізації завдань, покладених на Держкомнацрелігій, а також представників громадських організацій, відомих політичних, наукових діячів за вагомий внесок у гармонізацію міжнаціональних, міжконфесійних відносин, НАКАЗУЮ:
1. Установити відомчі заохочувальні відзнаки Держкомнацрелігій:
Подяка Державного комітету України у справах національностей та релігій (za560-08) ;
Почесна грамота Державного комітету України у справах національностей та релігій (za561-08) ;
Нагрудний знак "Почесна відзнака Державного комітету України у справах національностей та релігій" (za562-08) .
2. Затвердити:
2.1. Положення про відомчу заохочувальну відзнаку Державного комітету України у справах національностей та релігій - Подяка Державного комітету України у справах національностей та релігій, що додається.
Опис відомчої заохочувальної відзнаки Державного комітету України у справах національностей та релігій - Подяка Державного комітету України у справах національностей та релігій, що додається.
Малюнок відомчої заохочувальної відзнаки Державного комітету України у справах національностей та релігій - Подяка Державного комітету України у справах національностей та релігій, що додається.
2.2. Положення про відомчу заохочувальну відзнаку Державного комітету України у справах національностей та релігій - Почесна грамота Державного комітету України у справах національностей та релігій, що додається (z0561-08) .
Опис відомчої заохочувальної відзнаки Державного комітету України у справах національностей та релігій - Почесна грамота Державного комітету України у справах національностей та релігій, що додається (z0561-08) .
Малюнок відомчої заохочувальної відзнаки Державного комітету України у справах національностей та релігій - Почесна грамота Державного комітету України у справах національностей та релігій, що додається (za561-08) .
2.3. Положення про відомчу заохочувальну відзнаку Державного комітету України у справах національностей та релігій - нагрудний знак "Почесна відзнака Державного комітету України у справах національностей та релігій", що додається (z0562-08) .
Опис відомчої заохочувальної відзнаки Державного комітету України у справах національностей та релігій - нагрудний знак "Почесна відзнака Державного комітету України у справах національностей та релігій", що додається (z0562-08) .
Малюнок відомчої заохочувальної відзнаки Державного комітету України у справах національностей та релігій - нагрудний знак "Почесна відзнака Державного комітету України у справах національностей та релігій", що додається (za562-08) .
3. Юридичному управлінню (Бударін М.П.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому порядку.
Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Голова
ПОГОДЖЕНО:
Відповідальний секретар Комісії
державних нагород та геральдики
при Президентові України
О.Н.Саган
В.Репринцев

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Держкомнацрелігій
09.06.2008  N 51
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
27 червня 2008 р.
за N 560/15251

ПОЛОЖЕННЯ

про відомчу заохочувальну відзнаку Державного комітету України у справах національностей та релігій - Подяка Державного комітету України у справах національностей та релігій

I. Загальні положення

1.1. Подяка Державного комітету України у справах національностей та релігій (далі - Подяка) є відомчою заохочувальною відзнакою Державного комітету України у справах національностей та релігій на паперовому носії.
1.2. Подякою відзначаються працівники Державного комітету України у справах національностей та релігій за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов'язків, високий професіоналізм під час реалізації завдань, покладених на Держкомнацрелігій.

II. Порядок представлення до Подяки

2.1. Подання щодо кандидатур для відзначення Подякою вноситься на розгляд колегії заступниками Голови, керівниками структурних підрозділів Держкомнацрелігій за погодженням із заступниками Голови відповідно до розподілу функціональних обов'язків.
2.2. У поданні зазначаються заслуги працівника, що стали підставою для порушення клопотання про оголошення Подяки.
2.3. Разом з поданням про відзначення Подякою подається біографічна довідка на особу, представлену до нагородження, яка готується відділом організаційно-аналітичного забезпечення, контролю та кадрової роботи.
2.4. Рішення про оголошення Подяки приймається колегією Держкомнацрелігій, оформляється протоколом колегії та затверджується наказом, який готується секретарем колегії.

III. Порядок оголошення Подяки

3.1. Оголошення Подяки проводиться в урочистій обстановці Головою Держкомнацрелігій або, за його дорученням, членами колегії.
3.2. У особовій справі та трудовій книжці особи, відзначеної Подякою, робляться відповідні записи.
3.3. Утрачений бланк Подяки повторно не видається.
Начальник управління
організаційно-інформаційного
забезпечення, контролю
та кадрової роботи
Л.Гришко

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Держкомнацрелігій
09.06.2008  N 51

ОПИС

відомчої заохочувальної відзнаки Державного комітету України у справах національностей та релігій - Подяка Державного комітету України у справах національностей та релігій

Подяка є бланком, що виготовлений на паперовому носії, розмір А4, жовто-блакитного кольору.
У золотому орнаменті:
Зверху в центрі - зображення малого Державного Герба України у лавровому вінку.
Нижче по центру напис:
               Державний комітет України у справах 
                    національностей та релігій 
                              ПОДЯКА 
Начальник управління
організаційно-інформаційного
забезпечення, контролю
та кадрової роботи
Л.Гришко

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Держкомнацрелігій
09.06.2008  N 51

МАЛЮНОК

відомчої заохочувальної відзнаки Державного комітету України у справах національностей та релігій - Подяка Державного комітету України у справах національностей та релігій ( za560-08 )

Начальник управління
організаційно-інформаційного
забезпечення, контролю
та кадрової роботи
Л.Гришко