УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З РЕГУЛЮВАННЯ РИНКІВ
ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
05.12.2003 N 154
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
22 грудня 2003 р.
за N 1199/8520
( Розпорядження втратило чинність на підставі Розпорядження Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг N 1453 (z0024-09) від 18.12.2008 )

Про порядок справляння і розміри реєстраційного збору за державну реєстрацію кредитних спілок

З метою забезпечення державної реєстрації кредитних спілок та відповідно до пункту 5 частини 1 статті 28 Закону України "Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг" (2664-14) Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг України ПОСТАНОВИЛА:
1. Установити реєстраційний збір за державну реєстрацію кредитної спілки у розмірі 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
2. Установити плату за видачу кредитній спілці дубліката Свідоцтва про державну реєстрацію (у разі його втрати або пошкодження) у розмірі 50 відсотків загальної суми реєстраційного збору.
3. Кошти, одержані від сплати збору за державну реєстрацію кредитних спілок, а також за видачу дублікатів свідоцтв про державну реєстрацію кредитних спілок, зараховуються до державного бюджету.
4. Юридичному управлінню (Ткаченко Д.В.) разом з Департаментом нагляду за кредитними установами (Оленчик А.Я.) забезпечити подання цього розпорядження до Міністерства юстиції України для державної реєстрації.
5. Відділу взаємодії із засобами масової інформації та зв'язків з громадськістю (Нагорняк М.В.) забезпечити публікацію цього розпорядження у засобах масової інформації після його державної реєстрації.
6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на члена Комісії - Директора Департаменту нагляду за кредитними установами Оленчика А.Я.
Голова
В.Суслов