КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
 
П О С Т А Н О В А
від 17 грудня 1993 р. N 1038 Київ
 
 

Про закупівлю лікарських засобів у Республіці Куба

 
( Із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ N 957 (957-95-п) від 29.11.95 )
 
 
 
З метою поліпшення забезпечення населення лікарськими засобами Кабінет Міністрів України постановляє:
 
1. Прийняти пропозицію Міністерства охорони здоров'я про здійснення в поточному році науково-виробничим об'єднанням "Укрфармація" з Міністерством охорони здоров'я Республіки Куба (Медикуба) бартерних (товарообмінних) операцій щодо експорту сільськогосподарської продукції в обмін на медикаменти.
 
З цією метою забезпечити продаж у грудні 1993 р. Укрфармації Міністерством сільського господарства і продовольства 4000 тонн тваринного масла і 500 тонн сухого знежиреного молока, а Державним комітетом по харчовій промисловості - 1000 тонн соняшникової олії та 100 тонн сухого незбираного молока (за рахунок зменшення обсягів за міждержавними поставками).
 
Взяти до відома, що поставку пергаменту для упакування тваринного масла і тари для олії забезпечує Кубинська Сторона.
 
( Абзац перший пункту 2 втратив чинність на підставі Постанови КМ N 957 (957-95-п) від 29.11.95 )
 
2. Міністерству зовнішніх економічних зв'язків видати в установленому порядку ліцензію на ці обсяги сільськогосподарської продукції.
 
3. Міністерству фінансів надати Укрфармація пільгову бюджетну позичку в сумі 110 млрд. крб. для оплати зазначеної в пункті 1 сільськогосподарської продукції.
 
Міністерству транспорту забезпечити доставку цієї продукції до порту Іллічівськ (Одеська область) та складування її в портових приміщеннях до відправлення в Республіку Куба.
 
 
Виконуючий обов'язки Прем'єр-міністра України Ю.ЗВЯГІЛЬСЬКИЙ Міністр Кабінету Міністрів України І.ДОЦЕНКО
 
Інд. 22