КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 3 квітня 1997 р. N 302Київ

Про переведення деяких науково-дослідних установ, підпорядкованих Міністерству охорони здоров'я, на госпрозрахунок

( На часткову зміну додатково див. Постанову КМ N 312 (312-98-п) від 17.03.98 )
З метою зменшення видатків державного бюджету на утримання науково-дослідних установ та вишукання коштів для запобігання інфекційним захворюванням, а також реалізації Національної програми "Діти України" (63/96) Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Прийняти пропозицію Міністерства охорони здоров'я про припинення з 1 травня 1997 р. бюджетного фінансування Українського науково-дослідного інституту промислової медицини (м. Кривий Ріг), Науково-дослідного інституту медико-екологічних проблем Донбасу та вугільної промисловості (м. Донецьк), Харківського науково-дослідного інституту гігієни праці та профзахворювань, Українського науково-дослідного інституту медицини транспорту (м. Одеса) і переведення їх на госпрозрахункову форму господарювання.
2. Міністерству економіки та Міністерству фінансів вивільнені внаслідок здійснення заходів, зазначених у пункті 1 цієї постанови, бюджетні асигнування залишити у розпорядженні Міністерства охорони здоров'я для подальшого їх використання на запобігання інфекційним захворюванням і реалізацію Національної програми "Діти України".
Прем'єр-міністр України П.ЛАЗАРЕНКОІнд.28