ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ ТЕЛЕБАЧЕННЯ ТА РАДІОМОВЛЕННЯ УКРАЇНИ
Н А К А З
22.01.2009 N 15

Про виконання плану першочергових заходів щодо виконання зобов'язань України в рамках членства у СОТ

З метою виконання плану першочергових заходів щодо виконання зобов'язань України в рамках членства у СОТ, затверджених розпорядженням Кабінету Міністрів України від 17 грудня 2008 року N 1570-р (1570-2008-р) "Про затвердження плану першочергових заходів щодо виконання зобов'язань України в рамках членства у СОТ", НАКАЗУЮ:
1. Затвердити план першочергових заходів щодо виконання зобов'язань України в рамках членства у СОТ (далі - План заходів), що додається.
2. Керівникам структурних підрозділів центрального апарату Комітету вжити заходів для своєчасного виконання Плану заходів в частині, що їх стосується.
3. Фінансово-економічному департаменту (Кравченку Д.В.) в бюджетних запитах Комітету на 2010-2011 роки передбачати кошти на виконання завдань Плану заходів.
4. Управлінню міжнародних зв'язків, європейської та євроатлантичної інтеграції (Глушку І.М.) забезпечити підготовку інформації про виконання Плану заходів у частині питань, що стосуються повноважень Комітету, у встановлені терміни.
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Комітету Марочкіна А.В.
Т.в.о. Голови Комітету
А.Мураховський

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Держкомтелерадіо
України
22.01.2009  N 15

ПЛАН ЗАХОДІВ

1. (3) Вивчити питання щодо використання міжнародних стандартів як основи для розроблення технічних регламентів (стаття 2.4 Угоди про технічні бар'єри у торгівлі (981_008) ) та у разі необхідності подати пропозиції до Держспоживстандарту.
                                      Відповідальні: Лі С.Д.,
                                      Глушко І.М., Бабилюлько В.І.
                                      Термін: 2011 рік
2. (14.2) Вивчити питання щодо підготовки та подання СОТ нотифікації (повідомлення) про субсидії (статті 25 і 32 Угоди про субсидії і компенсаційні заходи (981_015) ) та у разі необхідності подати пропозиції Центру обробки запитів країн - членів СОТ.
                                      Відповідальні: Лі С.Д.,
                                      Глушко І.М., Кравченко Д.В.
                                      Термін: щороку до 1 травня
3. (17) Провести в межах повноважень Держкомтелерадіо аналіз проектів нормативно-правових актів на відповідність нормам угод СОТ.
                                      Відповідальні: Лі С.Д.,
                                      Глушко І.М., Краснощок А.І.
                                      Термін: постійно