КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 11 лютого 2009 р. N 142
Київ

Про затвердження Порядку використання у 2009 році коштів, передбачених у державному бюджеті для пенсійного забезпечення працівників, зайнятих повний робочий день на підземних роботах, та членів їх сімей

Кабінет Міністрів України постановляє:
Затвердити Порядок використання у 2009 році коштів, передбачених у державному бюджеті (835-17) для пенсійного забезпечення працівників, зайнятих повний робочий день на підземний роботах, та членів їх сімей, що додається.
Прем'єр-міністр України
Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 26

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 11 лютого 2009 р. N 142

ПОРЯДОК

використання у 2009 році коштів, передбачених у державному бюджеті ( 835-17 ) для пенсійного забезпечення працівників, зайнятих повний робочий день на підземних роботах, та членів їх сімей

1. Цей Порядок визначає механізм використання у 2009 році коштів, передбачених Мінвуглепрому в державному бюджеті (835-17) за програмою "Пенсійне забезпечення працівників, зайнятих повний робочий день на підземних роботах, та членів їх сімей" (далі - бюджетні кошти).
2. Пенсійний фонд України у перший робочий день кожного місяця подає Мінвуглепрому розрахунок планованої потреби у бюджетних коштах на поточний місяць.
3. Мінвуглепром перераховує бюджетні кошти, що надійшли відповідно до показників помісячного розпису асигнувань загального фонду державного бюджету, протягом одного дня Пенсійному фонду України на рахунок, відкритий у Державному казначействі за балансовим рахунком 3717 "Рахунки державних позабюджетних фондів", із зазначенням їх цільового спрямування.
Пенсійний фонд України:
перераховує на підставі платіжних доручень бюджетні кошти із зазначеного рахунка головним управлінням Фонду в Автомній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі на рахунки, відкриті в банку, що уповноважений проводити розрахунково-касове обслуговування, із зазначенням їх цільового спрямування;
подає до 5 числа наступного місяця Мінвуглепрому звіт про фактичне використання та залишок невикористаних бюджетних коштів за формою, затвердженою Державним казначейством.
4. Операції з бюджетними коштами здійснюються відповідно до Порядку обслуговування державного бюджету за видатками та операціями з надання та повернення кредитів, наданих за рахунок коштів державного бюджету (z0716-04) , затвердженого Державним казначейством.