КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 18 березня 2009 р. N 217
Київ

Про затвердження Порядку використання у 2009 році коштів, передбачених у державному бюджеті для створення культурно-мистецького та музейного комплексу "Мистецький арсенал"

Кабінет Міністрів України постановляє:
Затвердити Порядок використання у 2009 році коштів, передбачених у державному бюджеті (835-17) для створення культурно-мистецького та музейного комплексу "Мистецький арсенал", що додається.
Прем'єр-міністр України
Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 28

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 18 березня 2009 р. N 217

ПОРЯДОК

використання у 2009 році коштів, передбачених у державному бюджеті ( 835-17 ) для створення культурно-мистецького та музейного комплексу "Мистецький арсенал"

1. Цей Порядок визначає механізм використання у 2009 році коштів, передбачених Державному управлінню справами у державному бюджеті (835-17) за програмою "Створення культурно-мистецького та музейного комплексу "Мистецький арсенал" (далі - бюджетні кошти).
2. Головним розпорядником бюджетних коштів є Державне управління справами.
Одержувачем бюджетних коштів є державне підприємство "Культурно-мистецький та музейний комплекс "Мистецький арсенал".
3. Бюджетні кошти спрямовуються на:
покриття поточних витрат державного підприємства "Культурно-мистецький та музейний комплекс "Мистецький арсенал", не забезпечених власними доходами (у тому числі оплата праці, службових відряджень, сплата податків, зборів (обов'язкових платежів), оплата транспортних послуг, послуг зв'язку, комунальних послуг та енергоносіїв, послуг з охорони, фахівців за цивільно-правовими договорами, придбання предметів, матеріалів, інвентарю, ремонт і обслуговування обладнання);
розроблення програми створення і функціонування музейної складової культурно-мистецького та музейного комплексу "Мистецький арсенал" (далі - Комплекс);
оплату послуг з охорони території Комплексу та відеоспостереження;
оплату комунальних послуг та енергоносіїв, забезпечення належного стану комунікаційних систем Комплексу.
4. Закупівля товарів, робіт і послуг здійснюється в установленому законодавством порядку.
5. Операції, пов'язані з використанням бюджетних коштів, проводяться у порядку, встановленому Державним казначейством.
6. Складення та подання фінансової звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим витрачанням здійснюються в установленому законодавством порядку.