КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 25 березня 2009 р. N 252
Київ

Про затвердження Порядку використання у 2009 році коштів Стабілізаційного фонду на придбання для Державної митної служби рентгенотелевізійних скануючих систем

Відповідно до частини другої статті 76 Закону України "Про Державний бюджет України на 2009 рік" (835-17) Кабінет Міністрів України постановляє:
Затвердити Порядок використання у 2009 році коштів Стабілізаційного фонду на придбання для Державної митної служби рентгенотелевізійних скануючих систем, що додається.
Прем'єр-міністр України
Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 27

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 25 березня 2009 р. N 252

ПОРЯДОК

використання у 2009 році коштів Стабілізаційного фонду ( 835-17 ) на придбання для Державної митної служби рентгенотелевізійних скануючих систем

1. Цей Порядок визначає механізм використання коштів Стабілізаційного фонду згідно з пунктом 12 частини першої статті 76 Закону України "Про Державний бюджет на 2009 рік" (835-17) на придбання для Держмитслужби рентгенотелевізійних скануючих систем (далі - кошти Стабілізаційного фонду).
2. Кошти Стабілізаційного фонду виділяються Держмитслужбі на підставі рішення Кабінету Міністрів України та спрямовуються на закупівлю рентгенотелевізійних скануючих систем та необхідних для забезпечення їх впровадження та безперебійного використання робіт і послуг.
3. Держмитслужба подає до Мінфіну звернення про виділення коштів Стабілізаційного фонду, що містить розрахунки і детальні обґрунтування необхідного обсягу коштів.
4. Мінфін після розгляду звернення та доданих до нього матеріалів готує і подає в установленому порядку Кабінетові Міністрів України проект відповідного рішення.
5. На підставі прийнятого Кабінетом Міністрів України рішення про виділення Держмитслужбі коштів Стабілізаційного фонду:
Мінфін визначає для Держмитслужби бюджетну програму, за якою закріплюється код програмної та функціональної класифікації видатків і кредитування бюджету відповідно до напряму використання коштів Стабілізаційного фонду, і вносить в установленому порядку зміни до розпису бюджету;
після отримання Держмитслужбою довідки про внесення змін до розпису бюджету затверджується в установленому порядку паспорт бюджетної програми, кошторис і план спеціального фонду державного бюджету (за винятком власних надходжень бюджетних установ та відповідних видатків).
6. Закупівля товарів, робіт і послуг за рахунок коштів Стабілізаційного фонду здійснюється в установленому законодавством порядку.
7. Операції, пов'язані з використанням коштів Стабілізаційного фонду, проводяться у порядку, встановленому Державним казначейством.
8. Складення та подання фінансової звітності про використання коштів Стабілізаційного фонду, а також контроль за їх цільовим витрачанням здійснюються в установленому законодавством порядку.