УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
23.06.2003 N 188
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
9 липня 2003 р.
за N 563/7884
( Наказ втратив чинність зі звіту за 2007/08 рік на підставі Наказу Державного комітету статистики N 280 (z0893-07) від 27.07.2007 )

Про затвердження форми державного статистичного спостереження з питань діяльності санаторно-курортних (оздоровчих) закладів та Інструкції щодо її заповнення

Відповідно до статті 14 Закону України "Про державну статистику" (2614-12) , на виконання Державної програми відпочинку та оздоровлення дітей на період до 2008 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 16 січня 2003 року N 33 (33-2003-п) , та з метою удосконалення форми державного статистичного спостереження з питань діяльності санаторно-курортних (оздоровчих) закладів НАКАЗУЮ:
1. Затвердити форму державного статистичного спостереження N 1-курорт "Звіт санаторно-курортного (оздоровчого) закладу за 200_/0_ рік" (далі - форма) та Інструкцію щодо її заповнення (далі - Інструкція), що додаються.
2. Затверджені в п. 1 цього наказу форму та Інструкцію ввести в дію, починаючи зі звіту за 2002/03 рік.
3. Поширити затверджені форму та Інструкцію на санаторно-курортні (оздоровчі) заклади незалежно від форми власності, підпорядкування та організаційно-правової форми господарювання.
4. Управлінню статистики послуг та соціальних програм (Калачова І.В.):
4.1. Підготувати та передати управлінню справами для виготовлення оригінали затверджених форми та Інструкції.
4.2. Здійснювати методологічне керівництво збиранням та обробкою затвердженої форми.
5. Фінансово-економічному управлінню (Сорокіна Т.В.) забезпечити фінансування робіт, пов'язаних із запровадженням зазначених форми та Інструкції.
6. Управлінню справами (Царський В.І.):
6.1. Довести наказ до відома Головного управління статистики в Автономній Республіці Крим, обласних, Київського та Севастопольського міських управлінь статистики.
6.2. Забезпечити контроль за своєчасним виготовленням та розсилкою бланків затверджених форми та Інструкції на адресу Головного управління статистики в Автономній Республіці Крим, обласних, Київського та Севастопольського міських управлінь статистики.
7. Головному міжрегіональному управлінню статистики у м. Києві (Сидоренко М.М.) забезпечити контроль, обробку, узагальнення та подання на адресу Держкомстату зведених даних затвердженої форми згідно з Планом державних статистичних спостережень.
8. Начальникам Головного управління статистики в Автономній Республіці Крим, обласних, Київського та Севастопольського міських управлінь статистики:
8.1. Довести бланки затвердженої форми та Інструкцію до санаторно-курортних (оздоровчих) закладів.
8.2. Забезпечити збирання, контроль та обробку даних затвердженої форми та подання зведеної інформації на адресу Головного міжрегіонального управління статистики у м. Києві згідно з Планом державних статистичних спостережень.
9. Визнати такими, що втратили чинність, накази Державного комітету статистики України від 25.12.97 N 108 (z0016-98) "Про затвердження форми державної статистичної звітності про санаторно-курортні (оздоровчі) заклади та Інструкції щодо її заповнення", зареєстрований в Міністерстві юстиції України 15 січня 1998 р. за N 16/2456, та від 12.08.2002 N 303 (z0678-02) "Про внесення змін до наказу Держкомстату України від 25.12.1997 N 108", зареєстрований в Міністерстві юстиції України 19 серпня 2002 р. за N 678/6966.
10. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Держкомстату Власенко Н.С.
Голова Комітету
О.Г.Осауленко

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Держкомстату
України
23.06.2003  N 188
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
9 липня 2003 р.
за N 563/7884

ІНСТРУКЦІЯ

щодо заповнення форми державного статистичного спостереження N 1-курорт "Звіт санаторно-курортного (оздоровчого) закладу за 200_/0_ рік"

1. Загальні положення

Звітним періодом для форми державного статистичного спостереження N 1-курорт є 12 місяців: з 1 жовтня попереднього до 30 вересня звітного року.

2. Порядок складання звіту

Звіт заповнюють відповідальні особи санаторіїв, санаторіїв-профілакторіїв, пансіонатів з лікуванням, курортних поліклінік, бальнеологічних лікарень, грязелікарень, будинків відпочинку, пансіонатів без лікування (пансіонатів відпочинку), баз відпочинку (включно з базами, які обслуговують учнівську та студентську молодь), дитячих оздоровчо-санаторних позаміських закладів цілорічної дії тощо (далі - санаторно-курортні (оздоровчі) заклади), що розташовані на території України, незалежно від їх відомчої підпорядкованості, форми власності та організаційно-правової форми господарювання і подають органам державної статистики за місцезнаходженням закладу.
Не складають звіт сезонні дитячі оздоровчі заклади (табори), суб'єкти туристичної діяльності та спортивно-тренувальні бази. Заклади, що перебувають у віданні підприємств, установ, організацій (далі - підприємства) України, але розташовані за її межами, також не звітують за формою N 1-курорт.
Самостійно звітують санаторно-курортні (оздоровчі) заклади, що перебувають на самостійному балансі. За заклади, що перебувають на балансі підприємств, за домовленістю, звітують відповідні підприємства органам державної статистики за місцезнаходженням закладу.
За заклади, які надавали санаторно-курортні й оздоровчі послуги на умовах оренди санаторно-курортних (оздоровчих) закладів, звітують підприємства, установи, організації, які орендували заклад (частину закладу).
За санаторії-профілакторії, що фінансуються за рахунок коштів державного соціального страхування, звітують профспілкові комітети підприємств, на балансі яких вони перебувають.
Наявність у санаторно-курортного (оздоровчого) закладу ліцензії на право провадження господарської діяльності з організації іноземного, внутрішнього, зарубіжного туризму, екскурсійної діяльності не є підставою для відмови від складання звіту за формою N 1-курорт.
Санаторно-курортні (оздоровчі) заклади, що протягом усього звітного періоду чи більше перебували на ремонті або не працювали з іншої причини (відсутність коштів на експлуатацію закладу, відсутність дозволу санепідстанції на експлуатацію закладу, відсутність осіб, що бажають оздоровлюватися у даному закладі, тощо), у звіті заповнюють адресну частину та розділ 1, а в розділі 2 проставляють планову кількість ліжок (місць) та роблять таку примітку на полях форми: "Не працює з ..."
Звітують санаторно-курортні (оздоровчі) заклади, розташовані у спеціальних або пристосованих приміщеннях, у наметах, орендованих будівлях гуртожитків, у приватних будинках тощо, на підставі записів паспорта закладу, даних кошторису, журналу реєстрації хворих та інших документів.

3. Заповнення форми

3.1. Заповнення адресної частини
Адресна частина бланка заповнюється чітко і без скорочень. Назву галузевого профспілкового органу заповнюють тільки санаторії-профілакторії і вказують найменування того органу, у віданні якого перебуває підприємство, на балансі якого є санаторій-профілакторій, назву цього підприємства та його форму власності.
Якщо санаторно-курортний (оздоровчий) заклад створений на кошти кількох підприємств, то зазначається назва головного підприємства, у віданні якого він перебуває, відповідно до угоди між власниками. Якщо заклад належить безпосередньо тому міністерству (органу виконавчої влади), що здійснює функції державного управління, то назви підприємства, якому належить заклад, і міністерства, у віданні якого перебуває це підприємство, повинні збігатися.
Звіт санаторію-профілакторію заповнюється бухгалтерією підприємства, на балансі якого він перебуває, за участю профкому і головного лікаря санаторію-профілакторію.
3.2. Заповнення розділу 1 "Характеристика закладу за станом на 01.10.200_"
У розділі 1 у рядках 01, 02, 04,05, 07-09 і 11 проставляється один з передбачених у графі А кодів. Наприклад, звіт заповнює відповідальна особа спеціалізованого санаторію, що обслуговує протягом тривалого часу всі категорії населення, розміщеного на курорті і звільненого від податку згідно зі статтею 12 Закону України "Про плату за землю" (2535-12) . У цьому разі в рядку 01 проставляється код "1", рядку 02 - "2", рядку 04 - "2", рядку 05 - "1", рядку 07 - "1", рядку 09 - "2", рядку 11 -"1". У рядку 03 на вільному місці вказується спеціалізація закладу, якщо в рядку 02 у графі 1 проставляється код "2". На вільному місці в рядку 06 записується назва курорту. У рядку 10 графи 1 враховується загальна площа території, відведена для закладу, - корпуси, господарські будівлі, паркова зона тощо, яка закріплена за закладом відповідними документами. Дані рядка заповнюють заклади, розміщені автономно.
У рядку 13 наводяться дані про середньооблікову кількість усіх працюючих за 12 місяців: з 1 жовтня попереднього до 30 вересня звітного року. Кожний лікар враховується за основною посадою тільки один раз незалежно від кількості посад, які він займає. Незважаючи на те, що посада головного лікаря за штатним розписом належить до посад адміністративного персоналу, дані про фізичну особу, яка її займає, вказуються у рядку 14.
Цілорічні заклади, що були закриті на ремонт або не працювали протягом усього звітного періоду з іншої причини, вважаються цілорічними, сезонні - сезонними.
3.3. Заповнення розділу 2 "Ліжковий фонд і його використання за станом на 01.10.200_"
У графах 1-3 розділу 2 відображаються дані про ліжка (місця), розгорнуті у межах кошторису. Ліжка (місця), розгорнуті понад кошторис на верандах, у лікарських кабінетах, за рахунок ущільнення місць у палатах, а також орендовані у приватних будинках, у звіт не включаються.
Графа 1 заповнюється цілорічними санаторно-курортними (оздоровчими) закладами як тривалого, так і одно-дводенного перебування. У графі 1 наводиться кількість ліжок, яка є сталою протягом року, у графі 2 - цілорічних і сезонних. Сезонними вважаються ліжка, розміщені в корпусах, що діють з 1 червня до 31 жовтня або протягом коротшого терміну. Наприклад, у січні діяло 50 ліжок, з лютого до квітня - 60, у травні - 75, з червня до жовтня - 100, у листопаді - 75, у грудні - 50. У цьому разі кількість цілорічних ліжок, яка має бути відображена в графі 1, дорівнює 50, а в місяць максимального розгортання (графа 2) - 100. Графу 3 заповнюють тільки санаторії-профілакторії.
У графі 4 наводиться кількість фактично проведених ліжко-днів усіма особами, які були оздоровлені в санаторно-курортному (оздоровчому) закладі, включно з днями, проведеними особами на ліжках, розгорнутих понад кошторис і орендованих у приватних будинках. Санаторії-профілакторії наводять дані про фактичну кількість людино-днів, проведених оздоровленими як на стаціонарних, так і на амбулаторних ліжках. Курортні поліклініки, бальнеологічні лікарні, грязелікарні, що надають комплексне лікування за курсівками, наводять дані про кількість проведених оздоровленими людино-днів.
3.4. Заповнення розділу 3 "Кількість оздоровлених закладом осіб з 01.10.200_до 30.09.200_"
У розділі 3 санаторії, санаторії-профілакторії, пансіонати з лікуванням включають у звіт дані про осіб, які перебували в закладі як з метою лікування, так і з метою відпочинку. Усі санаторно-курортні (оздоровчі) заклади наводять дані про кількість оздоровлених осіб незалежно від кількості пред'явлених ними путівок. Осіб, оздоровлених на ліжках, орендованих у приватних будинках, також включають у звіт. Санаторії-профілакторії включають у звіт також усіх оздоровлених амбулаторно - з харчуванням і без нього.
Якщо заклад перебував на ремонті кілька місяців протягом звітного періоду, у звіті вказується кількість осіб, обслугованих закладом за період його роботи.
Бальнеологічні лікарні, грязелікарні, що перебувають на самостійному балансі і укладають договори із санаторно-курортними (оздоровчими) закладами на обслуговування осіб, що оздоровлюються в останніх, розділ 3 не заповнюють.
У рядку 05 вказується кількість осіб, які були оздоровлені влітку - з 1 червня до 31 серпня поточного року.
Рядок 06 заповнюють тільки ті санаторно-курортні (оздоровчі) заклади, які за рішенням тендерних комісій здійснювали оздоровлення дітей у групах (змінах) цільового призначення. У рамках програми оздоровлення дітей, як правило, ці групи складаються з найменш захищених категорій дітей (сиріт, інвалідів, з малозабезпечених, багатодітних та неповних сімей, постраждалих унаслідок аварії на ЧАЕС тощо).
3.5. Заповнення розділу 4 "Розподіл іноземців, які тимчасово перебували в Україні на оздоровленні з 01.10.200_ до 30.09.200_, за країнами, з яких вони прибули"
У графі А розділу 4 зазначаються назви країн, з яких прибули іноземці, у графі В - коди країн відповідно до Класифікації держав світу, затвердженої наказом Держкомстату України від 08.07.2002 N 260 (v0260202-02) . Сума даних рядків 01 - n за графою 1 має дорівнювати сумі даних рядків 01 і 02 за графою 7 розділу 3.
3.6. Заповнення розділу 5 "Фінансові показники"
Розділ 5 заповнюють усі санаторно-курортні (оздоровчі) заклади, що працювали у звітному році.
У рядку 01 наводиться сума продажної вартості всіх путівок (курсівок); сума продажної вартості визначається шляхом підрахунку ціни, вказаної на кожній путівці (курсівці), незалежно від того, скільки сплатила за неї особа, яка її придбала. Санаторії-профілакторії за зазначеним рядком вказують повну вартість всіх путівок.
У рядку 02 вказуються фактичні витрати на один ліжко-день (людино-день) у середньому за рік, що визначаються як частка від ділення суми фактичних річних витрат на кількість фактично проведених ліжко-днів (людино-днів). У звітах санаторіїв-профілакторіїв вказуються повні фактичні витрати на один ліжко-день (людино-день) у середньому за рік.
3.7. Заповнення розділу 6 "Розподіл дітей за регіонами, з яких вони прибули на оздоровлення"
У рядках 02-28 розділу 6 чисельність дітей розподіляється за регіонами, з яких вони прибули на оздоровлення. У рядку 29 із загальної кількості виділяються діти, які прибули на оздоровлення із зарубіжних країн та країн, що утворилися з республік колишнього СРСР.
Дані розділу 6 повинні збігатися з відповідними даними розділу 3, а саме:
дані рядка 01 у графі 1 повинні дорівнювати сумі даних граф 2 і 3 рядка 01 розділу 3;
дані рядка 01 у графі 2 - сумі даних граф 2 і 3 рядка 05;
дані рядка 01 у графі 3 - сумі даних граф 2 і 3 рядка 06;
дані рядка 01 у графі 4 - сумі даних граф 5 і 6 рядка 01;
дані рядка 01 у графі 5 - сумі даних граф 5 і 6 рядка 05.
Сума даних рядків 02-29 за графами 1-5 повинна дорівнювати даним рядка 01 за відповідними графами.
Начальник управління статистики
послуг і соціальних програм
І.В.Калачова
Державне статистичне спостереження
    ---------------------------------------------------------
    |Конфіденційність статистичної інформації забезпечується|
    |    ст. 21 Закону України "Про державну статистику"    |
    ---------------------------------------------------------
 ----------------------------------------------------------------
 |       Порушення порядку подання або використання даних       |
 |      державних статистичних спостережень тягне за собою      |
 |         відповідальність, яка встановлена ст. 186.3          |
 |      Кодексу України про адміністративні правопорушення      |
 ----------------------------------------------------------------

ЗВІТ САНАТОРНО-КУРОРТНОГО (ОЗДОРОВЧОГО) ЗАКЛАДУ за 200_/0_ рік

-----------------------------------------
| Подають:              |Терміни подання|       Форма N 1-курорт
|-----------------------+---------------|         ЗАТВЕРДЖЕНО
|Санаторно-курортні     | Цілорічні -   |  Наказ Держкомстату України
|(оздоровчі) заклади, що| 5 жовтня,     |       23.06.2003 N 188
|перебувають на         |               |
|самостійному балансі,  | сезонні -     |
|а також підприємства і | через         |
|організації, на балансі| 5 днів        |
|яких є санаторно-      | після         |
|курортний (оздоровчий) | закінчення    |
|заклад, незалежно від  | сезону        |
|підпорядкованості,     |               |
|форми власності та     |               |
|організаційно-правової |               |
|форми господарювання:  |               |
|                       |               |
|-  органу державної    |               |       Один раз на рік
|статистики за          |               |           Поштова
|місцезнаходженням      |               |
-----------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
|Кому подається ______________________________________________________________ |
|                                                                              |
|Назва санаторно-курортного (оздоровчого) закладу ____________________________ |
|_____________________________________________________________________________ |
|                                                                              |
|Місцезнаходження закладу ____________________________________________________ |
|                                                                              |
|Форма власності _____________________________________________________________ |
|                                                                              |
|Форма фінансування __________________________________________________________ |
|                  (бюджетна, госпрозрахункова, за рахунок                     |
|                     членських внесків, змішана, інша)                        |
|                                                                              |
|Назва підприємства, установи, організації, якому належить санаторно-курортний |
|(оздоровчий) заклад _________________________________________________________ |
|_____________________________________________________________________________ |
|                                                                              |
|Місцезнаходження організації ________________________________________________ |
|                                                                              |
|Назва галузевого профспілкового органу ______________________________________ |
|_____________________________________________________________________________ |
|                                                                              |
|Назва підприємства, установи, організації, яка орендує заклад (частину        |
|закладу) ____________________________________________________________________ |
|_____________________________________________________________________________ |
|                                                                              |
|Дата відкриття та закриття сезонного санаторно-курортного (оздоровчого)       |
|закладу (у цифровій формі) __________________________________________________ |
|------------------------------------------------------------------------------|
|                  Коди організації - складача                                 |
|------------------------------------------------------------------------------|
|за ЄДРПОУ|території|виду       |форми    |організаційно-|міністерства, |      |
|         |(КОАТУУ) |економічної|власності|правової форми|іншого        |      |
|         |         |діяльності |(КФВ)    |господарювання|центрального  |      |
|         |         |(КВЕД)     |         |(КОПФГ)       |органу, якому |      |
|         |         |           |         |              |підпорядкована|      |
|         |         |           |         |              |організація - |      |
|         |         |           |         |              |складач       |      |
|         |         |           |         |              |інформації    |      |
|         |         |           |         |              |(КОДУ) *      |      |
|---------+---------+-----------+---------+--------------+--------------+------|
|    1    |    2    |     3     |    4    |       5      |       6      |   7  |
|---------+---------+-----------+---------+--------------+--------------+------|
|         |         |           |         |              |              |      |
--------------------------------------------------------------------------------
---------------
* Тільки для підприємств державного сектору.

Розділ 1. Характеристика закладу за станом на 01.10.200_

------------------------------------------------------------------
|                                          |N   |Коди з |Контро- |
|                                          |ряд-|гр. А  |льна    |
|                                          |ка  |       |сума    |
|                                          |    |       |(Б, 1)  |
|------------------------------------------+----+-------+--------|
|                    А                     | Б  |   1   |   2    |
|------------------------------------------+----+-------+--------|
|Тип закладу: санаторій (1), дитячий       | 01 |       |        |
|санаторій (2), пансіонат з лікуванням (3),|    |       |        |
|санаторій-профілакторій (4), курортна     |    |       |        |
|поліклініка (5), бальнеологічна лікарня,  |    |       |        |
|грязелікарня, бальнеогрязелікарня,        |    |       |        |
|бальнеофізіотерапевтичне відділення (6),  |    |       |        |
|будинок відпочинку (7), пансіонат         |    |       |        |
|відпочинку (8), база або інший заклад     |    |       |        |
|відпочинку (9), дитячий оздоровчий заклад |    |       |        |
|(табір) цілорічної дії (10), самостійний  |    |       |        |
|оздоровчий заклад 1-2 денного перебування |    |       |        |
|(11)                                      |    |       |        |
|------------------------------------------+----+-------+--------|
|Тип санаторію, пансіонату з лікуванням:   | 02 |       |        |
|загальнотерапевтичний (1), спеціалізований|    |       |        |
|(2)                                       |    |       |        |
|------------------------------------------+----+-------+--------|
|Спеціалізація санаторію, пансіонату       | 03 |       |        |
|(вказати)________________________________ |    |       |        |
|------------------------------------------+----+-------+--------|
|Обслуговує: тільки дітей (1), усі         | 04 |       |        |
|категорії населення (2)                   |    |       |        |
|------------------------------------------+----+-------+--------|
|Розташований на курорті (1), поза курортом| 05 |       |        |
|(2)                                       |    |       |        |
|------------------------------------------+----+-------+--------|
|Назва курорту (вказати)                   | 06 |       |        |
|_________________________________________ |    |       |        |
|------------------------------------------+----+-------+--------|
|Заклад: цілорічний (1), сезонний (2)      | 07 |       |        |
|------------------------------------------+----+-------+--------|
|Заклад не працював протягом усього        | 08 |       |        |
|звітного періоду з причини: перебування на|    |       |        |
|капітальному ремонті (1), відсутності     |    |       |        |
|коштів на експлуатацію закладу (2),       |    |       |        |
|відсутності дозволу санепідстанції на     |    |       |        |
|експлуатацію закладу (3), відсутності     |    |       |        |
|осіб, що бажають оздоровлюватися у даному |    |       |        |
|закладі (4), інше                         |    |       |        |
|(вказати)________________________(5)      |    |       |        |
|------------------------------------------+----+-------+--------|
|Перебування: 1-2 денне (1), тривале - 3   | 09 |       |        |
|дні і більше (2), тривале і 1-2 денне (3) |    |       |        |
|------------------------------------------+----+-------+--------|
|Загальна площа території закладу, га *    | 10 |       |        |
|------------------------------------------+----+-------+--------|
|Заклад звільнений від земельного податку  | 11 |       |        |
|згідно зі статтею 12 Закону України "Про  |    |       |        |
|плату за землю": так (1), ні (2)          |    |       |        |
|------------------------------------------+----+-------+--------|
|Заклад перебуває на самостійному балансі: | 12 |       |        |
|так (1), ні (2)                           |    |       |        |
|------------------------------------------+----+-------+--------|
|Середньооблікова кількість працюючих, осіб| 13 |       |        |
|------------------------------------------+----+-------+--------|
|у тому числі                              |    |       |        |
|       лікарів                            | 14 |       |        |
|------------------------------------------+----+-------+--------|
|середнього медичного персоналу            | 15 |       |        |
------------------------------------------------------------------
---------------
* Дані наводяться з двома десятковими знаками після коми.

Розділ 2. Ліжковий фонд і його використання за станом на 01.10.200_

----------------------------------------------------------------------
|N    |Кількість розгорнутих ліжок (місць)  |Кількість    |Контрольна|
|рядка|-------------------------------------|фактично     |сума      |
|     |стаціонарних            |амбулаторних|проведених   |(А, 1-4)  |
|     |------------------------|            |ліжко-днів   |          |
|     |цілорічних|у місяць     |            |(людино-днів)|          |
|     |          |максимального|            |оздоровленими|          |
|     |          |розгортання  |            |протягом     |          |
|     |          |             |            |тривалого    |          |
|     |          |             |            |часу і       |          |
|     |          |             |            |одного -     |          |
|     |          |             |            |двох днів    |          |
|-----+----------+-------------+------------+-------------+----------|
|  А  |    1     |      2      |      3     |     4       |    5     |
|-----+----------+-------------+------------+-------------+----------|
| 01  |          |             |            |             |          |
----------------------------------------------------------------------

Розділ 3. Кількість осіб, оздоровлених закладом з 01.10.200_ до 30.09.200_

----------------------------------------------------------------------------------------
|Назва показників|N    |Кількість         |      Із загальної кількості     |Контрольна|
|                |рядка|оздоровлених, осіб|       оздоровлених (гр. 1)      |сума      |
|                |     |------------------+---------------------------------|(Б, 1-7)  |
|                |     |усього|з них діти |особи, що  | з них діти|іноземці,|          |
|                |     |      |-----------|постраждали|-----------|що пере- |          |
|                |     |      |0-14 |15-17|внаслідок  |0-14 |15-17|бували   |          |
|                |     |      |років|років|аварії на  |років|років|на оздо- |          |
|                |     |      |     |     |ЧАЕС       |     |     |ровленні |          |
|                |     |      |     |     |           |     |     |(включно |          |
|                |     |      |     |     |           |     |     |з грома- |          |
|                |     |      |     |     |           |     |     |дянами   |          |
|                |     |      |     |     |           |     |     |країн,   |          |
|                |     |      |     |     |           |     |     |що утво- |          |
|                |     |      |     |     |           |     |     |рилися із|          |
|                |     |      |     |     |           |     |     |колиш-   |          |
|                |     |      |     |     |           |     |     |нього    |          |
|                |     |      |     |     |           |     |     |СРСР,    |          |
|                |     |      |     |     |           |     |     |крім     |          |
|                |     |      |     |     |           |     |     |України) |          |
|----------------+-----+------+-----+-----+-----------+-----+-----+---------+----------|
|                |     |      |     |     |           |     |     |         |          |
|       А        |  Б  |   1  |  2  |  3  |     4     |  5  |  6  |    7    |     8    |
|----------------+-----+------+-----+-----+-----------+-----+-----+---------+----------|
|Із терміном     |     |      |     |     |           |     |     |         |          |
|перебування:    |     |      |     |     |           |     |     |         |          |
|3 дні і більше  | 01  |      |     |     |           |     |     |         |          |
|----------------+-----+------+-----+-----+-----------+-----+-----+---------+----------|
|1-2 дні         | 02  |      |     |     |           |     |     |         |          |
|----------------+-----+------+-----+-----+-----------+-----+-----+---------+----------|
|із рядка 01     |     |      |     |     |           |     |     |         |          |
|оздоровлені:    |     |      |     |     |           |     |     |         |          |
| за курсівками  | 03  |      |     |     |           |     |     |         |          |
|----------------+-----+------+-----+-----+-----------+-----+-----+---------+----------|
|на амбулаторних |     |      |     |     |           |     |     |         |          |
|місцях          | 04  |      |     |     |           |     |     |         |          |
|----------------+-----+------+-----+-----+-----------+-----+-----+---------+----------|
|у червні -      |     |      |     |     |           |     |     |         |          |
|серпні          | 05  |      |     |     |           |     |     |         |          |
|----------------+-----+------+-----+-----+-----------+-----+-----+---------+----------|
|із рядка 05 -   |     |      |     |     |           |     |     |         |          |
|діти,           |     |      |     |     |           |     |     |         |          |
|оздоровлені у   |     |      |     |     |           |     |     |         |          |
|групах (змінах) |     |      |     |     |           |     |     |         |          |
|цільового       |     |      |     |     |           |     |     |         |          |
|призначення     | 06  |  X   |     |     |     X     |     |     |    X    |          |
----------------------------------------------------------------------------------------

Розділ 4. Розподіл іноземців, які тимчасово перебували в Україні на оздоровленні з 01.10.200_ до 30.09.200_, за країнами, з яких вони прибули

--------------------------------------------------------------------------------
|Назви країн,           |N    |Код     |Кількість   |Кількість    |Контрольна  |
|з яких прибули іноземці|рядка|країни *|оздоровлених|фактично     |сума        |
|                       |     |        |закладом    |проведених   |(Б, В, 1, 2)|
|                       |     |        |іноземців   |ліжко-днів   |            |
|                       |     |        |            |(людино-днів)|            |
|-----------------------+-----+--------+------------+-------------+------------|
|          А            |  Б  |   В    |     1      |      2      |       3    |
|-----------------------+-----+--------+------------+-------------+------------|
|Із загальної кількості |     |        |            |             |            |
|оздоровлених іноземців |     |        |            |             |            |
|(підсумок рядків       |     |        |            |             |            |
|01 і 02  по графі 7    |     |        |            |             |            |
|розділу 3) прибули з:  | 01  |        |            |             |            |
|-----------------------+-----+--------+------------+-------------+------------|
|                       | 02  |        |            |             |            |
|-----------------------+-----+--------+------------+-------------+------------|
|                       | 03  |        |            |             |            |
|-----------------------+-----+--------+------------+-------------+------------|
|                       | 04  |        |            |             |            |
|-----------------------+-----+--------+------------+-------------+------------|
|                       | 05  |        |            |             |            |
|-----------------------+-----+--------+------------+-------------+------------|
|                       | 06  |        |            |             |            |
|-----------------------+-----+--------+------------+-------------+------------|
|                       | 07  |        |            |             |            |
|-----------------------+-----+--------+------------+-------------+------------|
|                       | 08  |        |            |             |            |
|-----------------------+-----+--------+------------+-------------+------------|
|                       | n   |        |            |             |            |
--------------------------------------------------------------------------------
---------------
* Коди країн вказуються у порядку їх зростання.

Розділ 5. Фінансові показники *

------------------------------------------------------------------
| Назва показників    | N    |   Одиниця  |       | Контрольна   |
|                     | рядка|   виміру   |       | сума         |
|                     |      |            |       | (Б, 1)       |
|---------------------+------+------------+-------+--------------|
|      А              |  Б   |     В      |  1    |      2       |
|---------------------+------+------------+-------+--------------|
| Сума продажної      |      |            |       |              |
| вартості всіх       |      |            |       |              |
| путівок (курсівок)  |  01  |  тис. грн. |       |              |
|---------------------+------+------------+-------+--------------|
| Фактичні витрати    |      |            |       |              |
| на один ліжко-день  |      |            |       |              |
| (людино-день)       |      |            |       |              |
| у середньому за рік |  02  |     грн.   |       |              |
------------------------------------------------------------------
---------------
* Розділ заповнюють усі санаторно-курортні (оздоровчі) заклади, що працювали у звітному році. У рядку 01 дані наводяться з одним десятковим знаком після коми, у рядку 02 - у цілих числах.

Розділ 6. Розподіл дітей за регіонами, з яких вони прибули на оздоровлення

--------------------------------------------------------------------------------
|  Регіони,    | N  |Кількість оздоровлених      |Із загальної      |Контрольна|
|  з яких      |ряд-|дітей                       |кількості         |сума      |
|  прибули     |ка  |віком від 0 до 17 років,    |оздоровлених дітей|(Б, 1-5)  |
|   діти       |    |осіб                        |(гр. 1) -         |          |
|              |    |                            |постраждалі       |          |
|              |    |                            |внаслідок аварії  |          |
|              |    |                            |на ЧАЕС           |          |
|              |    |----------------------------+------------------|          |
|              |    |всього|з них    |у тому     |всього|з них      |          |
|              |    |      |у        |числі у    |      |оздоровлю- |          |
|              |    |      |червні - |групах     |      |вались     |          |
|              |    |      |серпні   |цільового  |      |у червні - |          |
|              |    |      |         |призначення|      |серпні     |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|      А       | Б  |    1 |    2    |    3      |    4 |    5      |  6       |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|Усього        | 01 |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|у тому числі  |    |      |         |           |      |           |          |
|з:            |    |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|АР Крим       | 02 |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|Вінницької    | 03 |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|Волинської    | 04 |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|Дніпропетров- | 05 |      |         |           |      |           |          |
|ської         |    |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|Донецької     | 06 |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|Житомирської  | 07 |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|Закарпатської | 08 |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|Запорізької   | 09 |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|Івано-        | 10 |      |         |           |      |           |          |
|Франківської  |    |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|Київської     | 11 |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|Кіровоград-   | 12 |      |         |           |      |           |          |
|ської         |    |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|Луганської    | 13 |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|Львівської    | 14 |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|Миколаївської | 15 |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|Одеської      | 16 |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|Полтавської   | 17 |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|Рівненської   | 18 |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|Сумської      | 19 |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|Тернопільської| 20 |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|Харківської   | 21 |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|Херсонської   | 22 |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|Хмельницької  | 23 |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|Черкаської    | 24 |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|Чернівецької  | 25 |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|Чернігівської | 26 |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|м. Києва      | 27 |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|м. Севастополя| 28 |      |         |           |      |           |          |
|--------------+----+------+---------+-----------+------+-----------+----------|
|інших країн   | 29 |      |         |           |      |           |          |
--------------------------------------------------------------------------------
 Дата ______________________  Керівник ___________________________
 (у цифровій формі)                       (підпис) (прізвище,
                                          ім'я, по батькові)
 Виконавець ________________  Головний бухгалтер _________________
 (прізвище і номер телефону)                     (підпис)
                                                 (прізвище, ім'я,
                                                 по батькові)