КОЛЕГІЯ ДЕРЖАВНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВА
Р І Ш Е Н Н Я
10.02.2009 N 2

Про затвердження Національної доповіді про стан та перспективи розвитку підприємництва в Україні

( Рішення затверджено Наказом Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва N 36 (v0036563-09) від 20.02.2009 )
Заслухавши та обговоривши доповідь заступника Голови Г.М. Білоуса щодо проекту Національної доповіді про стан та перспективи розвитку підприємництва в Україні, колегія ВИРІШИЛА:
1. Взяти до відома проект Національної доповіді про стан та перспективи розвитку підприємництва в Україні.
2. Заступникам Голови Комітету, директорам департаментів за напрямками роботи опрацювати висловлені членами та учасниками колегії пропозиції до проекту Національної доповіді про стан та перспективи розвитку підприємництва в Україні і терміново подати Департаменту розвитку підприємництва та міжнародного співробітництва для узагальнення, звернувши особливу увагу на відображення питань державного партнерства, місцевого самоврядування, а також, першочергових антикризових заходів, які повинні зменшити вплив економічної кризи на малий та середній бізнес.
3. Заступнику Голови Г.М. Білоусу, Департаменту розвитку підприємництва та міжнародного співробітництва доопрацювати текст Національної доповіді про стан та перспективи розвитку підприємництва в Україні з врахуванням висловлених членами колегії пропозицій та звернутися до Інституту економіки та прогнозування НАН України щодо повторного розгляду зазначеної доповіді на засіданні Вченої ради установи.
                                          Термін - лютий 2009 року
4. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.
Голова колегії
Відповідальний секретар
О.В.Кужель
О.В.Васильківська