НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
Р І Ш Е Н Н Я
27.08.2008 N 1493

Про плату за переоформлення ліцензії на мовлення або провайдера програмної послуги за зміну програмної концепції мовлення

( Із змінами, внесеними згідно з Рішенням Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення N 335 (v0335295-09) від 25.02.2009 )
Відповідно до ст. 31 Закону України "Про телебачення і радіомовлення" (3759-12) та розділу 5 Методики розрахунку розмірів ліцензійного збору за зміну, продовження, переоформлення та видачу дубліката ліцензії на мовлення та провайдера програмної послуги (v005r295-06) , з метою роз'яснення методів нарахування ліцензійного збору за переоформлення ліцензії на мовлення або провайдера програмної послуги за зміну програмної концепції мовлення, керуючись ст. ст. 17, 24 Закону України "Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення" (538/97-ВР) , Національна рада ВИРІШИЛА:
1. За зміну програмної концепції мовлення в частині відсоткового співвідношення мов, жанрового розподілу програм та передач, зміну обсягів власного, національного, іноземного, аудіовізуального продукту, обсягів ретрансляції тощо, враховуючи, що такі зміни не впливають на розмір ліцензійного збору, визначати плату за переоформлення ліцензії в розмірі п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. У разі, якщо телерадіоорганізація при видачі ліцензії на мовлення отримала знижку за наявність дитячих передач у програмній концепції мовлення, а при переоформленні ліцензії добові обсяги цих програм та передач зменшено, вважати, що такі зміни впливають на розмір ліцензійного збору.
( Пункт 1 із змінами, внесеними згідно з Рішенням Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення N 335 (v0335295-09) від 25.02.2009 )
2. Виконання цього рішення покласти на департамент контрольно-аналітичної роботи, ліцензійний департамент, фінансово-економічне управління.
3. Контроль за виконання цього рішення покласти на першого заступника голови Національної ради І.Куруса.
Голова Національної ради
Відповідальний секретар
В.Шевченко
В.Лясовський