МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
Н А К А З
01.04.2009 N 204

Про призначення внутрішніх аудиторів

На виконання п. 1 Плану заходів запровадження системи управління якістю у центральному апараті МОЗ України та урядових органах, що функціонують у його складі на 2008-2010 роки, затвердженого наказом МОЗ України від 22.12.2008 N 763 (v0763282-08) "Про запровадження системи управління якістю", НАКАЗУЮ:
1. Затвердити склад внутрішніх аудиторів для оцінювання результатів запровадження системи управління якістю в центральному апараті МОЗ України та урядових органах, що функціонують у його складі:
Вакуленко Л.Л. - провідного спеціаліста відділу організації управління, нормативного, та інформаційного забезпечення санепідемслужби Департаменту організації санітарно-епідеміологічного нагляду;
Вороненка В.В. - першого заступника голови Комітету з контролю за наркотиками;
Карнаух І.В. - головного спеціаліста відділу управління персоналом та керівними кадрами Департаменту кадрової політики, освіти і науки;
Кітуашвілі Л.І. - головного спеціаліста Сектору контролю апарату;
Коблоша В.В. - заступника начальника Юридичного управління - начальника відділу нормативно-правової роботи;
Надутого К.О. - заступника начальника відділу методологічного забезпечення медичного страхування та підготовки нормативно-правових актів Управління економіки страхування;
Петрука Д.А. - завідуючого Сектором протирадіаційного захисту та медичних проблем наслідків аварії на ЧАЕС;
Примачка М.Я. - головного спеціаліста Відділу інвестицій, будівництва та майнових відносин;
Шух Л.А. - головного спеціаліста відділу організації медичної допомоги дітям Департаменту материнства, дитинства та санаторного забезпечення.
2. Внутрішнім аудиторам забезпечити проведення оцінювання результатів запровадження системи управління якістю в центральному апараті МОЗ України та урядових органах, що функціонують у його складі, відповідно до Плану заходів, затверджених наказом МОЗ України від 22.12.2008 N 763 (v0763282-08) "Про запровадження системи управління якістю".
3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра, головного уповноваженого з питань впровадження та забезпечення функціонування системи управління якістю у центральному апараті МОЗ України та урядових органах, що функціонують у його складі, голову Координаційної ради з розроблення та підтримання системи управління якістю в центральному апараті МОЗ України та урядових органах, що функціонують у його складі Бідного В.Г.
Міністр
В.М.Князевич