МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
10.03.2009 N 148

Про перейменування Каховського державного аграрного технікуму

Відповідно до законів України "Про вищу освіту" (2984-14) , "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців" (755-15) , враховуючи пропозиції Херсонської обласної державної адміністрації, та рішення зборів трудового колективу Каховського державного аграрного технікуму, НАКАЗУЮ:
1. Перейменувати вищий навчальний заклад "Каховський державний аграрний технікум" (код за ЄДРПОУ 05453568, адреса: 74824, Херсонська область, Каховський район, с. Коробки) у вищий навчальний заклад "Каховський державний агротехнічний коледж".
2. Вищий навчальний заклад "Каховський державний агротехнічний коледж" є правонаступником майнових прав та обов'язків вищого навчального закладу "Каховський державний аграрний технікум".
3. Виконуючому обов'язки директора Каховського державного аграрного технікуму Богатирьову Ю.Г.:
3.1. У місячний термін подати міністерству на затвердження статут вищого навчального закладу "Каховський державний агротехнічний коледж", забезпечити його державну реєстрацію та у місячний термін з дня державної реєстрації подати Департаменту правової та законопроектної роботи (Собовий О.М.) копію свідоцтва про державну реєстрацію, довідку про внесення до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України і зразок відбитка печатки юридичної особи.
3.1. Вжити заходи щодо створення у коледжі відповідного кадрового і матеріально-технічного забезпечення та підготувати необхідні матеріали для ліцензування його діяльності в установленому порядку.
4. Департаменту економіки та управління державною власністю (Куць О.І.), Департаменту фінансів (Зуб Г.І.) врахувати зміни, пов'язані з перейменуванням вищого навчального закладу "Каховський державний агротехнічний коледж", при розробці прогнозів економічного і соціального розвитку міністерства, а також внести відповідні зміни до переліку державних підприємств, установ і організацій, що входять до сфери управління Мінагрополітики України.
5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Гадзало Я.М.
Міністр
Ю.Ф.Мельник