ПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
N 10-3 від 07.08.96
м.Київ
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
11 жовтня 1996 р.
за N 590/1615

Про затвердження Порядку переведення і виплати пенсій відповідно до Тимчасової угоди між Урядом України та Урядом Російської Федерації про гарантії прав громадян, які працювали в районах Крайньої Півночі та місцевостях, які прирівнені до районів Крайньої Півночі у галузі пенсійного забезпечення від 15 січня 1993 року

( Із змінами, внесеними згідно з Постановою Правління Пенсійного фонду N 1-5 (z0209-99) від 12.01.99 )
Відповідно до Положення про Пенсійний фонд України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.94 N 345 (345-94-п) , правління Пенсійного фонду України ПОСТАНОВЛЯЄ:
1. Затвердити Порядок переведення і виплати пенсій відповідно до Тимчасової угоди між Урядом України та Урядом Російської Федерації про гарантії прав громадян, які працювали в районах Крайньої Півночі та місцевостях, які прирівнені до районів Крайньої Півночі у галузі пенсійного забезпечення від 15 січня 1993 року (643_004) (додається).
2. Подати Порядок на реєстрацію до Міністерства юстиції України.
Голова правління
В.О.Зайчук

Затверджено
постановою     правління
Пенсійного фонду України
від 07.08.96 N 10-3

Порядок переведення і виплати пенсій відповідно до Тимчасової угоди між Урядом України та Урядом Російської Федерації про гарантії прав громадян, які працювали в районах Крайньої Півночі та місцевостях, які прирівнені до районів Крайньої Півночі, у галузі пенсійного забезпечення від 15 січня 1993 року ( 643_004 ) Загальні положення

1. Цей Порядок регулює діяльність органів соціального захисту населення України та Пенсійного фонду України щодо виконання Угоди від 30.07.96 між Пенсійним фондом України, Міністерством соціального захисту населення України та Пенсійним фондом Російської Федерації і Міністерством соціального захисту населення Російської Федерації "Про порядок переведення і виплату пенсій відповідно до Тимчасової угоди між Урядом України та Урядом Російської Федерації про гарантії прав громадян, які працювали в районах Крайньої Півночі та місцевостях, які прирівнені до районів Крайньої Півночі, у галузі пенсійного забезпечення від 15 січня 1993 року" (надалі - Угоди).
2. Відповідно до статті 1 Угоди Пенсійний фонд Російської Федерації переводить Пенсійному фонду України частину пенсій, що відповідає тривалості трудового стажу, виробленого починаючи з 1 січня 1991 року в районах Крайньої Півночі та місцевостях, які прирівнені до районів Крайньої Півночі, та відповідно до статті 2 Угоди, - пенсії, що призначені на території Російської Федерації згідно із частиною третьою статті 14 Закону РРФСР "Про державні пенсії в РРФСР" громадянам, які переселилися з території Російської Федерації на територію України, для виплати пенсіонерам.
3. Переведення цих пенсій (частини пенсій) здійснюється Пенсійним фондом Російської Федерації до того часу, поки громадянин не здобуде права на пенсійне забезпечення відповідно до законодавства України (з урахуванням Угоди про гарантії прав громадян держав учасниць СНД у галузі пенсійного забезпечення від 13 березня 1992 року).

Порядок звернення за переведенням пенсії

4. Відповідно до статті 6 Угоди, особи, які мають право на пенсію згідно з Тимчасовою угодою між Урядом України і Урядом Російської Федерації про гарантії прав громадян, які працювали в районах Крайньої Півночі та місцевостях, які прирівнені до районів Крайньої Півночі, у галузі пенсійного забезпечення від 15 січня 1993 року (643_004) (надалі - Тимчасова угода) і працювали в районах Крайньої Півночі та місцевостях, які прирівнені до районів Крайньої Півночі, після 1 січня 1991 року, подають заяву про переведення частини пенсії і документи, що підтверджують постійне місце проживання на території України, до районного (міського) управління соціального захисту населення за місцем постійного проживання.
5. Районне (міське) управління соціального захисту населення в триденний строк після отримання документів, зазначених у пункті 4 цього Порядку, заповнює формуляр про обчислення та виплату частини пенсії (додаток N 1) у трьох примірниках і надсилає їх до Пенсійного фонду України та повідомляє про це районний (міський) відділ Пенсійного фонду України.
6. Формуляр про обчислення та виплату частини пенсії заповнюється російською мовою чітко, розбірливо, без виправлень та завіряється підписом начальника і печаткою районного (міського) управління соціального захисту населення. Відповідальність за достовірність і правильність заповнення формуляра несе начальник районного (міського) управління соціального захисту населення.
7. Районне (міське) управління соціального захисту населення забезпечує в триденний строк подання до районного (міського) відділу Пенсійного фонду України повідомлення про припинення виплати частини пенсії, призначеної відповідно до ст.1 Тимчасової угоди, у зв'язку із смертю пенсіонера, зміною місця проживання, набуттям права на пенсійне забезпечення згідно з законодавством України (з урахуванням Угоди про гарантії прав громадян держав учасниць СНД у галузі пенсійного забезпечення від 13 березня 1992 року) та з інших передбачених законодавством причин.
8. Відповідно до ст.7 Угоди особи, яким була призначена пенсія згідно із частиною третьою статті 14 Закону РРФСР "Про державні пенсії в РРФСР" і які переїхали на постійне місце проживання до України, подають заяву про переведення пенсії відповідно до ст.2 Угоди і документ, що підтверджує постійне місце проживання на території України, до районного (міського) управління соціального захисту населення за місцем постійного проживання.
9. Районне (міське) управління соціального захисту населення забезпечує прийом заяв від громадян, яким на території Російської Федерації було призначено пенсію згідно із частиною третьою статті 14 Закону РРФСР "Про державні пенсії в РРФСР" і які переселилися з території Російської Федерації на територію України, і пересилку їх у триденний строк до Пенсійного фонду України разом з випискою з документа, що підтверджує постійне місце проживання на території України, та повідомляє про це районний (міський) відділ Пенсійного фонду України.
10. Органи соціального захисту населення забезпечують спеціальний облік громадян, яким переводяться пенсії з Російської Федерації, призначені відповідно до ст.5 Тимчасової угоди, і повідомляють районним (міським) відділам Пенсійного фонду України про призначення пенсій відповідно до законодавства України (з урахуванням Угоди про гарантії прав громадян держав-учасниць СНД у галузі пенсійного забезпечення від 13 березня 1992 року).
11. Управління пенсійного забезпечення Пенсійного фонду України після надходження від органів соціального захисту населення:
а) формуляра на обчислення та виплату частини пенсії реєструє його в журналі "Реєстрації формулярів на обчислення та виплату частини пенсії" (додаток N 2) і в триденний строк надсилає один примірник формуляра до Пенсійного фонду Російської Федерації, другий - до Міністерства соціального захисту населення Російської Федерації, а третій примірник зберігає для контролю;
б) заяви про переведення пенсії відповідно до ст.2 Угоди і документа, що підтверджує постійне місце проживання в Україні, реєструє їх в журналі "Реєстрації заяв про переведення пенсії" (додаток N 3) і в триденний строк надсилає до Міністерства соціального захисту населення Російської Федерації.

Порядок розрахунків

12. Відповідно до ст.8 Угоди переведення пенсії або частини пенсії здійснюється раз на квартал, але не пізніше як протягом другого місяця цього кварталу. Пенсійний фонд Російської Федерації надсилає по дипломатичних каналах Пенсійному фонду України відомість-список (додаток N 4) на переведення пенсії або частини пенсії громадянам, які проживають на території України в двох примірниках. Одночасно з надсиланням відомостей-списків Пенсійний фонд Російської Федерації перераховує суми пенсій (частини пенсій) в російських рублях.
Виплата пенсій проводиться в національній валюті України за курсом Національного банку України на день надходження платежу на рахунок Пенсійного фонду України в уповноваженому банку України.
13. Відповідно до ст.10 Угоди витрати, пов'язані з виплатою пенсії (частини пенсії), несе Пенсійний фонд України.
Громадяни, які мають право на одержання пенсії (частини пенсії) відповідно до цієї Угоди, не несуть ніяких витрат, пов'язаних із переведенням і виплатою пенсії (частини пенсії).

Порядок виплати пенсії (частини пенсії)

14. Управління пенсійного забезпечення Пенсійного фонду України після одержання від Пенсійного фонду Російської Федерації відомостей-списків та коштів на виплату пенсій (частин пенсій) у 10-денний строк складає відомості-списки на виплату пенсій (частин пенсій) (додаток 5) одержувачам по регіонах (Автономна Республіка Крим, області, міста Київ та Севастополь) у чотирьох примірниках, два з яких надсилає до регіональних управлінь Пенсійного фонду України, третій залишає в управлінні пенсійного забезпечення, а четвертий передає бюджетному управлінню Пенсійного фонду України.
( Пункт 14 в редакції Постанови Правління Пенсійного фонду N 1-5 (z0209-99) від 12.01.99 )
15. Бюджетне управління Пенсійного фонду України в 3-денний строк після одержання коштів в національній валюті, перераховує кошти, відповідно до відомостей-списків на виплату пенсій (частин пенсій), безпосередньо на поточні рахунки регіональних управлінь Пенсійного фонду України.
( Абзац перший пункту 15 в редакції Постанови Правління Пенсійного фонду N 1-5 (z0209-99) від 12.01.99 )
Переведення коштів на виплату пенсій (частин пенсій) проводиться платіжним дорученням, в якому зазначається цільове використання коштів: "На виплату пенсій працівникам Крайньої Півночі".
16. Виплата пенсій (частин пенсій) відповідно до ст.9 Угоди проводиться через установи Акціонерного поштово-пенсійного банку "Аваль" або Ощадного банку.
( Пункт 16 із змінами, внесеними згідно з Постановою Правління Пенсійного фонду N 1-5 (z0209-99) від 12.01.99 )
17. Після надходження коштів та відомостей-списків на виплату пенсій (частин пенсій) регіональні управління Пенсійного фонду України в 3-денний строк надсилають повідомлення кожному пенсіонерові про надходження коштів та потребу відкриття ним особистого рахунку в одній з установ, зазначених у п.16 цього Порядку, банків. При проведенні наступних виплат надсилаються повідомлення про надходження коштів і через районні відділи з'ясовуються обставини, які можуть бути підставою для припинення виплати пенсій (частин пенсій).
Після надходження заяви від пенсіонера про відкриття рахунку регіональне управління Пенсійного фонду України в 3-денний строк перераховує кошти на особистий рахунок пенсіонера у відповідну установу банку.
Районні (міські) відділи Пенсійного фонду ведуть облік пенсіонерів (за повідомленням регіональних управлінь Пенсійного фонду), яким проводиться виплата пенсій (частин пенсій), та організовують роботу з виявлення обставин (смерть пенсіонера, зміна місця проживання, набуття права на пенсійне забезпечення згідно із законодавством України), які є підставою для припинення виплати пенсій (частин пенсій); при виникненні таких обставин відповідальний працівник районного (міського) відділу Пенсійного фонду України в 3-денний строк повідомляє про них управління пенсійного забезпечення Пенсійного фонду України та регіональне управління Пенсійного фонду.
Крім того, раз на квартал не пізніш як першого числа другого місяця кварталу районні (міські) відділи надсилають до регіональних управлінь Пенсійного фонду України повідомлення про підтвердження факту проживання на території району (міста) пенсіонерів, яким виплачуються пенсії (частини пенсій) органами Пенсійного фонду Російської Федерації.
( Пункт 17 в редакції Постанови Правління Пенсійного фонду N 1-5 (z0209-99) від 12.01.99 )
18. Після зарахування сум пенсій (частин пенсій) на вкладні рахунки пенсіонерів банки підтверджують проведення кожної з цих операцій виписками, що надсилаються до регіональних управлінь Пенсійного фонду України.
Після отримання підтверджень від банків про зарахування коштів на вкладні рахунки пенсіонерів регіональні управління Пенсійного фонду України повертають до управління пенсійного забезпечення Пенсійного фонду України відомості-списки на виплату пенсій (частин пенсій), зазначивши в графі 9 "Примітка" номери платіжних доручень і дати зарахування сум коштів на особисті рахунки пенсіонерів та заповнивши частину відомості-списку про підтвердження виплати. Відомість-список підписується начальником регіонального управління Пенсійного фонду України і відповідальним за проведення виплати пенсій (частин пенсій) працівником управління, та засвідчується печаткою.
Контроль за зарахуванням коштів на особисті рахунки пенсіонерів покладається на управління Пенсійного фонду України.
( Пункт 18 в редакції Постанови Правління Пенсійного фонду N 1-5 (z0209-99) від 12.01.99 )
19. Управління пенсійного забезпечення Пенсійного фонду України в 5-денний строк після отримання відомостей-списків на виплату пенсій (частин пенсій) від регіональних управлінь Пенсійного фонду України повертає до Пенсійного фонду Російської Федерації другий примірник відомості-списку на виплату пенсій (частин пенсій) з зазначенням факту зарахування коштів на рахунки одержувачів пенсій на підставі відомостей-списків на виплату пенсій (частин пенсій) регіональних управлінь Пенсійного фонду України.
( Пункт 19 в редакції Постанови Правління Пенсійного фонду N 1-5 (z0209-99) від 12.01.99 )

Бухгалтерський облік операцій, пов'язаних з переведенням пенсій (частин пенсій). Звітність

20. Кошти, що надходять від Пенсійного фонду Російської Федерації на виплату пенсій, зараховуються на поточний рахунок Пенсійного фонду України, призначений для фінансування виплати пенсій та грошової допомоги, з подальшим перерахуванням цих коштів на аналогічні поточні рахунки управлінь Пенсійного фонду України.
Бухгалтерський облік операцій та звітність, пов'язана з виплатою пенсій (частин пенсій), здійснюються органами Пенсійного фонду України відповідно до Інструкції з бухгалтерського обліку та звітності в органах Пенсійного фонду України, затвердженої постановою правління Пенсійного фонду України від 13 грудня 1994 року N 11-4 (z0046-95) , зі змінами, затвердженими постановами правління Пенсійного фонду України від 4 липня 1996 року N 8-1 (z0371-96) та від 23 лютого 1998 року N 2-1 (z0157-98) .
( Пункт 20 в редакції Постанови Правління Пенсійного фонду N 1-5 (z0209-99) від 12.01.99 )

Додаток N 1
до Порядку  переведення  і  виплати  пенсій
відповідно  до  Тимчасової угоди між Урядом
України та  Урядом  Російської    Федерації
про гарантії прав громадян, які працювали в
районах  Крайньої  Півночі  та місцевостях,
які прирівнені до районів Крайньої Півночі,
у   галузі   пенсійного  забезпечення   від
15 січня 1993 року

Формуляр

на исчисление и выплату части пенсии (заполняется на русском языке)

 -----------------------------------------------------------------
 |   N    |             |              |  Дата            |      |
 |----------------------+----------------------------------------|
 |Ф.И.О, дата рождения  |                                        |
 |----------------------+----------------------------------------|
 |        |Серия        |              |Кем выдан         |      |
 |        |-------------+--------------+------------------+------|
 |Паспорт |Номер        |              |Когда выдан       |      |
 |----------------------+--------------+------------------+------|
 |Адрес места жительства|              |Дата выписки      |      |
 |в России              |              |с м/ж в России    |      |
 |----------------------+--------------+------------------+------|
 |Адрес места жительства|              |Дата выписки      |      |
 |на Украине            |              |с м/ж на Украине  |      |
 |----------------------+--------------+------------------+------|
 |Дата подачи заявления |              |Дата возникновения|      |
 |о назначении пенсии в |              |права на пенсию в |      |
 |соотв. с зак-вом РФ   |              |Украине           |      |
 |-------------------------------------+-------------------------|
 |Вид пенсии, на которую претендует    |                         |
 |заявитель                            |                         |
 -----------------------------------------------------------------
 ----------------------------------------------------------------
 |Данные |Начало |Окончание|Место |Тип мест-|Профессия,|Осн-я,  |
 |о стаже|периода|периода  |работы|ности    |должность |внес.   |
 |       |       |         |      |         |          |записей |
 |       |-------+---------+------+---------+----------+--------|
 ----------------------------------------------------------------
 -----------------------------------------------------------------
 |Данные |Начало |Окончание|Кол-во  |Сумма за-|Премии, вознаграж-|
 |о зара-|периода|периода  |мес.,   |работка  |дения, другие вы- |
 |ботке  |       |         |дн.     |         |платы             |
 |       |-------+---------+--------+---------+------------------|
 -----------------------------------------------------------------
 -----------------------------------------------------------------
 |Дети, Ф.И.О, дата рождения  |                                  |
 |----------------------------+----------------------------------|
 |Кормилец, Ф.И.О, дата смерти|                                  |
 |----------------------------+----------------------------------|
 |Сведения о работе в н/вр    |                                  |
 |----------------------------+----------------------------------|
 |Инвалидность (дата установ- |                                  |
 |ления, причина, срок)       |                                  |
 -----------------------------------------------------------------
 -----------------------------------------------------------------
 |Категории граждан,|Герои Советского Союза, Герои Россий-|      |
 |удостоверяющие    |ской Федерации, лица, награжденные   |      |
 |документы         |орденом Славы трех степеней, орденом |      |
 |                  |Трудовой Славы трех степеней, орденом|      |
 |                  |"За службу Родине в Вооруженных Силах|      |
 |                  |СССР", Герои Социалистического Труда |      |
 |                  |-------------------------------------+------|
 |                  |Учасники ВОВ, включая вольнонаемный  |      |
 |                  |состав, юнг, сынов (воспитанников)   |      |
 |                  |полков                               |      |
 |                  |-------------------------------------+------|
 |                  |Бывшие несовершеннолетние узники     |      |
 |                  |фашистских концлагерей, гетто, других|      |
 |                  |мест принудительного содержания,     |      |
 |                  |созданных в годы Второй мировой войны|      |
 |                  |-------------------------------------+------|
 |                  |Находившиеся на военной службе с     |      |
 |                  |22.06.1941 по 03.09.1945             |      |
 |                  |-------------------------------------+------|
 |                  |Проработавшие в годы ВОВ (22.06.1941 |      |
 |                  |по 09.05.1945) не менее 6 месяцев,   |      |
 |                  |исключая время работы в районах, вре-|      |
 |                  |менно окупированных неприятелем, или |      |
 |                  |награжденные орденами и медалями СССР|      |
 |                  |за самоотверженный труд и безупречную|      |
 |                  |службу в тылу в годы ВОВ             |      |
 |                  |-------------------------------------+------|
 |                  |Награжденные медалью "За оборону Ле- |      |
 |                  |нинграда" и "Жителю блокадного Ленин-|      |
 |                  |града"                               |      |
 |                  |-------------------------------------+------|
 |                  |Граждане, необоснованно репрессирова-|      |
 |                  |нные по политическим мотивам и впо-  |      |
 |                  |следствии реабилитированные          |      |
 |                  |-------------------------------------+------|
 |                  |Учасники ликвидации последствий на   |      |
 |                  |Чернобыльской АЭС и производственном |      |
 |                  |объединении "Маяк"                   |      |
 |                  |-------------------------------------+------|
 |                  |Ветераны подразделений особого риска |      |
 |                  |-------------------------------------+------|
 |                  |Проживающие постоянно в населенных   |      |
 |                  |пунктах на территориях зон загрязне- |      |
 |                  |ния от аварий на Чернобыльской АЭС и |      |
 |                  |производственном объединении "Маяк", |      |
 |                  |сбросов радиоактивных отходов в реку |      |
 |                  |Теча или испытания ядерного оружия на|      |
 |                  |Семипалатинском полигоне             |      |
 |                  |-------------------------------------+------|
 |                  |Работавшие постоянно на территориях  |      |
 |                  |зон загрязнения от аварий на Черно-  |      |
 |                  |быльской АЭС и производственном объе-|      |
 |                  |динении "Маяк", сбросов радиоактивных|      |
 |                  |отходов в реку Теча, на Семипалатин- |      |
 |                  |ском полигоне                        |      |
 |--------------------------------------------------------+------|
 |Начальник органа социальной    |                        |М.П.  |
 |защиты населения               |                        |      |
 -----------------------------------------------------------------

Додаток N 2
до Порядку  переведення  і  виплати  пенсій
відповідно  до  Тимчасової угоди між Урядом
України та  Урядом  Російської    Федерації
про гарантії прав громадян, які працювали в
районах  Крайньої  Півночі  та місцевостях,
які прирівнені до районів Крайньої Півночі,
у   галузі   пенсійного  забезпечення   від
15 січня 1993 року

Журнал

реєстрації формулярів на обчислення та виплату частини пенсії

 -----------------------------------------------------------------
 | N | Дата   | Область,| Прізвище, ім'я| Домашня    | Примітка  |
 |п/п| надход-| район   | та по батькові| адреса     |           |
 |   | ження  |         | пенсіонера    | пенсіонера |           |
 |---+--------+---------+---------------+------------+-----------|
 | 1 |   2    |   3     |       4       |      5     |      6    |
 -----------------------------------------------------------------

Додаток N 3
до Порядку  переведення  і  виплати  пенсій
відповідно  до  Тимчасової угоди між Урядом
України та  Урядом  Російської    Федерації
про гарантії прав громадян, які працювали в
районах  Крайньої  Півночі  та місцевостях,
які прирівняні до районів Крайньої Півночі,
у   галузі   пенсійного  забезпечення   від
15 січня 1993 року

Журнал

реєстрації заяв про переведення пенсій

 -----------------------------------------------------------------
 | N | Дата   | Область,| Прізвище, ім'я| Домашня    | Примітка  |
 |п/п| надход-| район   | та по батькові| адреса     |           |
 |   | ження  |         | пенсіонера    |            |           |
 |---+--------+---------+---------------+------------+-----------|
 | 1 |   2    |   3     |       4       |      5     |      6    |
 -----------------------------------------------------------------

Додаток N 4
до Порядку  переведення  і  виплати  пенсій
відповідно  до  Тимчасової угоди між Урядом
України та  Урядом  Російської    Федерації
про гарантії прав громадян, які працювали в
районах  Крайньої  Півночі  та місцевостях,
які прирівнені до районів Крайньої Півночі,
у   галузі   пенсійного  забезпечення   від
15 січня 1993 року
     Пенсионный фонд Российской Федерации
     117934, Москва, Шаболовка, 4

Ведомость

выплаты пенсий в соответствии с законодательством Российской Федерации за период с ________ по ________ N _________ Украина

              Курс 1 рубля равен ___________ гривням
 -----------------------------------------------------------------
 | N |Российский|Фамилия, имя,|  Доплаты    |Кварт. |Всего|Всего |
 |п/п|реестр    |отчество     |-------------|пенсия |при- |причи-|
 |   |          |адрес        |расчет|расчет|за от- |чита-|тается|
 |   |          |             |период|сумма |четн.  |ется |(в    |
 |   |          |             |с ____|(в    |период |(в   | грн.)|
 |   |          |             |по ___| руб.)|(в     |руб.)|      |
 |   |          |             |      |      | руб.) |     |      |
 |---+----------+-------------+------+------+-------+-----+------|
 | 1 |    2     |      3      |  4   |   5  |   6   |  7  |   8  |
 |---------------------------------------------------------------|
 |     Итого:                                                    |
 -----------------------------------------------------------------
     Председатель правления Пенсионного фонда
     Российской Федерации
     Главный бухгалтер Пенсионного фонда
     Российской Федерации
     Подтверждение перевода выплаты
     Поручена выплата пенсий, включенных в ведомость
                         для _____ лиц на общую сумму _____ гривен
     Выплачены пенсии    для _____ лиц на общую сумму _____ гривен
     Не выплачено пенсий для _____ лиц на общую сумму _____ гривен
     Сумма _____________  подлежит   возврату   в   исполнительную
дирекцию Пенсионного фонда Российской Федерации
     Печать организации, дата, подпись ответственного лица

Додаток N 5
до Порядку  переведення  і  виплати  пенсій
відповідно  до  Тимчасової угоди між Урядом
України та  Урядом  Російської    Федерації
про гарантії прав громадян, які працювали в
районах  Крайньої  Півночі  та місцевостях,
які прирівнені до районів Крайньої Півночі,
у   галузі   пенсійного  забезпечення   від
15 січня 1993 року

Відомість-список N _____

на виплату пенсій, призначених відповідно до законодавства Російської Федерації за період з _____ по _____

            Курс 1 рубля дорівнює ____________ гривням
        по _______________ району ________________ області
 -----------------------------------------------------------------
 | N |N об-|Прізвище, |Розмір| Доплати   |Всього|Всього|Примітка |
 |п/п|ліко-|ім'я та по|пенсії|-----------|до ви-|до ви-|         |
 |   |вої  |батькові  |в руб-|період|сума|плати |плати |         |
 |   |карт-|пенсіонера|лях   |з ____| в  |в руб.|в грн.|         |
 |   |ки   |          |      |по ___|руб.|      |      |         |
 |---+-----+----------+------+------+----+------+------+---------|
 | 1 |  2  |    3     |   4  |  5   | 6  |   7  |   8  |    9    |
 |---------------------------------------------------------------|
 | Всього:                                                       |
 -----------------------------------------------------------------
     Печатка   Заступник голови правління Пенсійного  фонду
                                                    України
               Начальник управління пенсійного забезпечення
                                   Пенсійного фонду України
     Підтвердження виплати
     Доручено виплату пенсій, що включені
     до відомості для ____ осіб на загальну суму ____ гривень
     Виплачено пенсій    ____ особам на загальну суму ____ гривень
     Не виплачено пенсій ____ особам на загальну суму ____ гривень
     Печатка організації, дата, підпис відповідальної особи
( Додаток N 6 втратив чинність на підставі Постанови Правління Пенсійного фонду N 1-5 (z0209-99) від 12.01.99 )

Додаток N 6
до Порядку  переведення  і  виплати  пенсій
відповідно  до  Тимчасової угоди між Урядом
України та  Урядом  Російської    Федерації
про гарантії прав громадян, які працювали в
районах  Крайньої  Півночі  та місцевостях,
які прирівнені до районів Крайньої Півночі,
у   галузі   пенсійного  забезпечення   від
15 січня 1993 року

Реєстр

відомостей на виплату пенсій

       по ________________      за _________ кв. 199__ року
           область, місто
 -------------------------------------------------------------
 | N | Район, місто | Сума (грн) |   Реквізити банку         |
 |п/п|              |            | МФО, N розрахунк. рахунка |
 |---+--------------+------------+---------------------------|
 | 1 |     2        |     3      |              4            |
 |---+--------------+------------+---------------------------|
 |   |              |            |                           |
 |---+--------------+------------+---------------------------|
 |   | Всього       |            |                           |
 |   | по області   |            |                           |
 -------------------------------------------------------------
 Начальник управління пенсійного забезпечення