П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про забезпечення представництва Верховної Ради України у Конституційному Суді України

( Відомості Верховної Ради України (ВВР), 1997, N 19, ст.142 )
З метою забезпечення участі представників Верховної Ради України при розгляді Конституційним Судом України справ щодо актів Верховної Ради України відповідно до Закону України "Про Конституційний Суд України" (422/96-ВР) Верховна Рада України постановляє:
1. Голові Верховної Ради України Морозу О.О. вирішити питання про утворення у Секретаріаті Верховної Ради України спеціального підрозділу з числа висококваліфікованих фахівців-юристів для забезпечення представництва Верховної Ради України при розгляді справ у Конституційному Суді України.
До законодавчого визначення порядку здійснення такого представництва Верховної Ради України призначати зазначених представників розпорядженнями Голови Верховної Ради України з урахуванням представництва, визначеного суб'єктами конституційного подання - народними депутатами України.
2. Комісії Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності депутатів передбачити у проекті Закону України про Регламент Верховної Ради України положення, що визначають порядок здійснення представництва Верховної Ради України при розгляді справ у Конституційному Суді України.
Голова Верховної Ради України
О.МОРОЗ
м. Київ, 3 квітня 1997 року
N 169/97-ВР