П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про інформацію Кабінету Міністрів України про стан справ у легкій промисловості України та заходи по виведенню галузі з кризи

( Відомості Верховної Ради України (ВВР), 1997, N 48, ст.298 )
Заслухавши інформацію Кабінету Міністрів України про стан справ у легкій промисловості України та заходи по виведенню галузі з кризи, Верховна Рада України постановляє:
1. Визнати економічну політику Кабінету Міністрів України у сфері виробництва та торгівлі товарами легкої промисловості незадовільною.
2. Запропонувати Кабінету Міністрів України у місячний термін розробити і впровадити програму протекціоністських заходів по підтримці вітчизняного виробника.
3. Вважати недоцільним подальше зосередження в одному органі центральної виконавчої влади координації зовнішніх економічних відносин і внутрішньої торгівлі.
4. Запропонувати Кабінету Міністрів України у місячний термін розглянути питання про створення окремого органу центральної виконавчої влади з питань легкої промисловості і торгівлі.
5. Заслухати у листопаді 1997 року звіт Кабінету Міністрів України про хід виконання Державної програми розвитку легкої промисловості на період до 2000 року.
Голова Верховної Ради України
О.МОРОЗ
м. Київ, 7 жовтня 1997 року
N 551/97-ВР