КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
від 20 травня 2009 р. N 540-р
Київ

Про підготовку та проведення VIII Міжнародного промислового форуму-2009

1. Підтримати пропозицію Мінпромполітики щодо проведення у листопаді 2009 р. у м. Києві VIII Міжнародного промислового форуму-2009 (далі - Форум).
2. Взяти до відома, що фінансове забезпечення Форуму здійснюється за рахунок коштів його учасників, а функції генерального розпорядника заходу виконує ТОВ "Міжнародний виставковий центр".
3. Мінпромполітики, Мінтрансзв'язку, МНС, Держспоживстандарту, Національній академії наук, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським держадміністраціям залучити до участі у Форумі підприємства та організації, що належать до сфери їх управління.
4. Держмитслужбі відповідно до законодавства сприяти своєчасному митному оформленню експонатів і товарів, призначених для використання під час проведення Форуму.
5. МЗС вжити заходів до своєчасного оформлення візових документів, необхідних для в'їзду в Україну іноземних учасників і відвідувачів Форуму.
6. Мінекономіки і МЗС забезпечити інформування закордонних ділових кіл про проведення Форуму.
7. Держкомтелерадіо сприяти Мінпромполітики у висвітленні в засобах масової інформації заходів, пов'язаних з організацією та проведенням Форуму.
Прем'єр-міністр України
Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 21