П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про реалізацію Угоди між Україною і Міжнародним банком реконструкції та розвитку про надання позики на реструктуризацію вугільної галузі

( Відомості Верховної Ради України (ВВР), 1999, N 18, ст.161 )
У зв'язку з прийняттям Закону України "Про ратифікацію змін і доповнень до Угоди між Україною і Міжнародним банком реконструкції та розвитку про надання позики на реструктуризацію вугільної галузі" (544-14) Верховна Рада України постановляє:
1. Кабінету Міністрів України кошти другого траншу (150 млн. доларів США) позики, що мають надійти відповідно до уточненої і підписаної у м. Вашингтоні 15 вересня 1998 року Угоди між Україною і Міжнародним банком реконструкції та розвитку про надання позики на реструктуризацію вугільної галузі, спрямувати на фінансування вугільної галузі додатково до суми, затвердженої в Державному бюджеті України на 1999 рік Міністерству вугільної промисловості України.
2. Генеральній прокуратурі України здійснити перевірку цільового використання коштів першого траншу (150 млн. доларів США) позики на реструктуризацію вугільної галузі, наданої в рамках підписаної 12 грудня 1996 року Угоди між Україною і Міжнародним банком реконструкції та розвитку.
3. Контроль за використанням коштів другого траншу (150 млн. доларів США) позики на реструктуризацію вугільної галузі покласти на Рахункову палату і Комітет Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності.
Голова Верховної Ради України
О.ТКАЧЕНКО
м. Київ, 23 березня 1999 року
N 543-XIV