П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про інформацію Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань дотримання органами державної влади і місцевого самоврядування та їх посадовими особами, Центральною виборчою комісією норм виборчого законодавства під час підготовки і проведення виборів Президента України

( Відомості Верховної Ради України (ВВР), 1999, N 30, ст.245 )
Заслухавши і обговоривши інформацію голови Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань дотримання органами державної влади і місцевого самоврядування та їх посадовими особами, Центральною виборчою комісією норм виборчого законодавства під час підготовки і проведення виборів Президента України народного депутата України Єльяшкевича О.С., Верховна Рада України постановляє:
1. Інформацію Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань дотримання органами державної влади і місцевого самоврядування та їх посадовими особами, Центральною виборчою комісією норм виборчого законодавства під час підготовки і проведення виборів Президента України взяти до відома.
2. Рекомендувати Президенту України увільнити з займаних посад Міністра внутрішніх справ України Кравченка Ю.Ф. та Голову Служби безпеки України Деркача Л.В.
Голова ВерховноЇ Ради України
О.ТКАЧЕНКО
м. Київ, 1 липня 1999 року
N 794-XIV