П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про проведення парламентських слухань про невідкладні заходи по виконанню законодавства щодо соціального захисту пенсіонерів, ветеранів та інвалідів і шляхи його удосконалення

( Відомості Верховної Ради України (ВВР), 1999, N 17, ст.133 )
Верховна Рада України постановляє:
1. Провести 14 квітня 1999 року парламентські слухання на тему: "Про невідкладні заходи по виконанню законодавства щодо соціального захисту пенсіонерів, ветеранів та інвалідів і шляхи його удосконалення".
2. Комітетам Верховної Ради України у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів, з питань національної безпеки і оборони, з питань соціальної політики та праці із залученням представників центральних та місцевих органів виконавчої влади, провідних вчених, ветеранських та інших громадських організацій здійснити необхідні заходи щодо організації парламентських слухань.
3. Звернутися до Прем'єр-міністра України з пропозицією про визначення одного з віце-прем'єр-міністрів або Міністра праці та соціальної політики України доповідачем на парламентських слуханнях.
4. Національній радіокомпанії України за участю Прес-служби Секретаріату Верховної Ради України забезпечити пряму трансляцію парламентських слухань по першій програмі радіо та проводовій радіотрансляційній мережі.
Голова Верховної Ради України
О.ТКАЧЕНКО
м. Київ, 16 березня 1999 року
N 487-XIV