КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
від 27 травня 2009 р. N 588-р
Київ

Про надання в оренду та погодження місця розташування земельних ділянок

1. Відповідно до статей 120, 122 і 149 та пункту 1 розділу X "Перехідні положення" Земельного кодексу України (2768-14) надати ВАТ "Рівненська фабрика нетканих матеріалів" в оренду строком на 5 років земельну ділянку площею 0,2 гектара із земель запасу рекреаційного призначення, розташованих за межами населених пунктів на території Рівненського району Рівненської області, для обслуговування бази відпочинку, що перебуває у власності зазначеного товариства.
Рівненській райдержадміністрації укласти в установленому порядку договір оренди зазначеної земельної ділянки, передбачивши у ньому положення щодо недопущення зміни її цільового призначення.
2. Відповідно до статей 149 і 151 Земельного кодексу України (2768-14) погодити місце розташування земельних ділянок за межами населених пунктів на території Черкаської області підприємствам за переліком згідно з додатком.
Дозволити підприємствам, зазначеним у додатку, розробити протягом року проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок з урахуванням вимог, установлених нормативно-технічною документацією із землеустрою. У разі коли протягом зазначеного строку проекти землеустрою не будуть розроблені, дозвіл вважається анульованим.
Підприємствам, зазначеним у додатку, відшкодувати відповідно до законодавства втрати сільськогосподарського виробництва.
Прем'єр-міністр України
Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 22

Додаток
до розпорядження Кабінету Міністрів України
від 27 травня 2009 р. N 588-р

ПЕРЕЛІК

підприємств, яким погоджується місце розташування земельних ділянок, розташованих за межами населених пунктів на території Черкаської області

Найменування підприємства та цільове призначення земельної ділянки Площа земельної ділянки, гектарів З яких земель надається земельна ділянка Умова надання земельної ділянки
Жашківський район
1. ТОВ "Відродження" (розширення кар'єру на Жашківському- 1 родовищі цегельної сировини) 3 (рілля) резервного фонду земель сільськогосподарського призначення Жашківської міської ради передача в оренду строком на 5 років
Звенигородський район
2. ВАТ "Ватутінський комбінат вогнетривів" (розширення кар'єру для розробки другої ділянки четвертої черги Мурзинського родовища вторинних каолінів) усього 14,35 (рілля) у тому числі:
5,66 запасу сільськогосподарського призначення Неморозької сільської ради передача в оренду строком на 8 років
8,69 резервного фонду земель сільськогосподарського призначення Неморозької сільської ради - " -