П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНСЬКОЇ РСР

Про зміни в складі постійних комісій Верховної Ради Української РСР

( Відомості Верховної Ради УРСР (ВВР), 1990, N 43, ст. 583 )
Верховна Рада Української Радянської Соціалістичної Республіки постановляє:
1. Обрати народного депутата Андріяку Олександра Олександровича членом Комісії Верховної Ради Української РСР у справах молоді (41-12) , увільнивши його від обов'язків члена Комісії Верховної Ради Української РСР у закордонних справах (22-12) .
2. Обрати народного депутата Бабія Дмитра Васильовича членом Комісії Верховної Ради Української РСР у питаннях законодавства і законності (23-12) , увільнивши його від обов'язків члена Комісії Верховної Ради Української РСР з питань відродження та соціального розвитку села (32-12) .
3. Обрати народного депутата Головача Володимира Михайловича членом Комісії Верховної Ради Української РСР з питань розвитку базових галузей народного господарства (29-12) , увільнивши його від обов'язків члена Комісії Верховної Ради Української РСР у справах молоді (41-12) .
4. Обрати народного депутата Грищенка Івана Михайловича членом Комісії Верховної Ради Української РСР у справах молоді (41-12) , увільнивши його від обов'язків члена Комісії Верховної Ради Української РСР з питань агропромислового комплексу (31-12) .
5. Обрати народного депутата Капштика Івана Марковича членом Комісії Верховної Ради Української РСР з питань Чорнобильської катастрофи (35-12) , увільнивши його від обов'язків члена Комісії Верховної Ради Української РСР з питань агропромислового комплексу (31-12) .
6. Обрати народного депутата Кондрякова Олександра Миколайовича членом Комісії Верховної Ради Української РСР з питань державного суверенітету, міжреспубліканських і міжнаціональних відносин (25-12) , увільнивши його від обов'язків члена Комісії Верховної Ради Української РСР з питань народної освіти і науки (37-12) .
7. Обрати народного депутата Мовчана Павла Михайловича членом Комісії Верховної Ради Української РСР з питань Чорнобильської катастрофи (35-12) , увільнивши його від обов'язків члена Комісії Верховної Ради Української РСР у правах людини (42-12) .
8. Обрати народного депутата Некрасова Владилена Петровича членом Комісії Верховної Ради Української РСР у справах ветеранів, пенсіонерів, інвалідів, репресованих, малозабезпечених і воїнів-інтернаціоналістів (40-12) , увільнивши його від обов'язків члена Комісії Верховної Ради Української РСР у закордонних справах (22-12) .
9. Обрати народного депутата Олійника Бориса Степановича членом Комісії Верховної Ради Української РСР з питань розвитку базових галузей народного господарства (29-12) , увільнивши його від обов'язків члена Комісії Верховної Ради Української РСР з питань Чорнобильської катастрофи (35-12) .
10. Обрати народного депутата Павліченка Віталія Купріяновича членом Комісії Верховної Ради Української РСР з питань державного суверенітету, міжреспубліканських і міжнаціональних відносин (25-12) , увільнивши його від обов'язків члена Комісії Верховної Ради Української РСР у закордонних справах (22-12) .
11. Обрати народного депутата Пилипенка Віктора Васильовича членом Комісії Верховної Ради Української РСР з питань розвитку базових галузей народного господарства (29-12) , увільнивши його від обов'язків члена Комісії Верховної Ради Української РСР мандатної і з питань депутатської етики (21-12) .
12. Обрати народного депутата Поперняка Анатолія Никифоровича членом Комісії Верховної Ради Української РСР з питань Чорнобильської катастрофи (35-12) , увільнивши його від обов'язків члена Комісії Верховної Ради Української РСР з питань діяльності Рад народних депутатів, розвитку місцевого самоврядування (26-12) .
13. Обрати народного депутата Рибальченка Анатолія Андрійовича членом Комісії Верховної Ради Української РСР з питань будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства (30-12) , увільнивши його від обов'язків члена Комісії Верховної Ради Української РСР з питань розвитку базових галузей народного господарства (29-12) .
14. Обрати народного депутата Снігірьова Миколу Михайловича членом Комісії Верховної Ради Української РСР з питань державного суверенітету, міжреспубліканських і міжнаціональних відносин (25-12) , увільнивши його від обов'язків члена Комісії Верховної Ради Української РСР у питаннях соціальної політики та праці (33-12) .
15. Обрати народного депутата Стецьківа Тараса Степановича членом Комісії Верховної Ради Української РСР у питаннях законодавства і законності (23-12) , увільнивши його від обов'язків члена Комісії Верховної Ради Української РСР у правах людини (42-12) .
16. Обрати народного депутата Яковишина Леоніда Григоровича членом Комісії Верховної Ради Української РСР з питань Чорнобильської катастрофи (35-12) , увільнивши його від обов'язків члена Комісії Верховної Ради Української РСР з питань відродження та соціального розвитку села (32-12) .
Голова Верховної Ради Української РСР
Л.КРАВЧУК
м. Київ, 8 жовтня 1990 року
N 338-XII