КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
 
П О С Т А Н О В А
від 24 вересня 1993 р. N 800 Київ
 

Про виробництво ліків і медпрепаратів в Україні

 
( Із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ N 957 (957-95-п) від 29.11.95 )
 
 
З метою забезпечення населення України медикаментами та голками для шприців одноразового використання Кабінет Міністрів України постановляє:
 
1. Для проведення взаєморозрахунків за імпортне технологічне устаткування і субстанції надати державній Дніпропетровській фірмі по будівництву та експлуатації підприємств Державного комітету по медичній та мікробіологічній промисловості квоту на експорт 350 тис. тонн прокату чорних металів і 20 тис. тонн чавуну в рахунок експортної квоти за галузевим державним замовленням, встановленої Міністерству промисловості.
 
Міністерству зовнішніх економічних зв'язків видати вказаній фірмі ліцензії на експорт зазначеного прокату чорних металів і чавуну.
 
( Пункт 2 втратив чинність на підставі Постанови КМ N 957 (957-95-п) від 29.11.95 )
 
3. Просити Національний банк вирішити питання виділення в 1993-1994 роках державній Дніпропетровській фірмі по будівництву та експлуатації підприємств Державного комітету по медичній та мікробіологічній промисловості пільгових кредитів в обсязі 110 млрд. українських карбованців на придбання технологічного устаткування для виробництва ліків та голок для шприців одноразового використання.
 
 
Виконуючий обов'язки Прем'єр-міністра України Ю.ЗВЯГІЛЬСЬКИЙ Міністр Кабінету Міністрів України В.ПУСТОВОЙТЕНКО
 
Інд. 40