КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
від 20 травня 2009 р. N 625-р
Київ

Про заходи щодо забезпечення розбудови та відновлення об'єктів протипаводкового захисту

1. Львівській та Івано-Франківській облдержадміністраціям, Мінекономіки, Держводгоспу, Мінжитлокомунгоспу і МНС розробити та подати у тижневий строк Кабінетові Міністрів України інвестиційний проект завершення робіт з розбудови та відновлення об'єктів протипаводкового захисту у Львівській та Івано-Франківській областях.
2. Держводгоспу, Львівській та Івано-Франківській облдержадміністраціям, Мінфіну:
забезпечити у місячний строк визначення суб'єкта господарювання з реалізації інвестиційного проекту завершення робіт з розбудови та відновлення об'єктів протипаводкового захисту у Львівській та Івано-Франківській областях;
подати Кабінетові Міністрів України пропозиції щодо встановлення порядку надання у поточному році державних гарантій за зобов'язаннями суб'єкта господарювання, визначеного відповідно до абзацу другого цього пункту, і законопроект про внесення відповідних змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2009 рік" (835-17) .
3. Держмитслужбі, Держприкордонслужбі, Мінфіну, ДПА, Мінекономіки і Мін'юсту підготувати проект розпорядження Кабінету Міністрів України про допущення товарів до переміщення через митний кордон України в режимі тимчасового ввезення (вивезення) для реалізації інвестиційного проекту завершення робіт з розбудови та відновлення об'єктів протипаводкового захисту у Львівській та Івано-Франківській областях.
Прем'єр-міністр України
Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 42