УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ВИКОНАННЯ ПОКАРАНЬ
Н А К А З
12.05.2005 N 78
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
18 травня 2005 р.
за N 531/10811
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Державного департаменту України з питань виконання покарань N 52 (z0556-09) від 20.03.2009 )

Про деякі питання грошового забезпечення осіб рядового і молодшого начальницького складу кримінально-виконавчої системи

З метою посилення соціального захисту осіб рядового і молодшого начальницького складу кримінально-виконавчої системи та на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 19 квітня 2005 року N 299 (299-2005-п) "Про встановлення розміру додаткової грошової винагороди деяким категоріям військовослужбовців та іншим особам" НАКАЗУЮ:
1. Виплачувати, починаючи з 1 квітня 2005 року, за рахунок і в межах фонду грошового забезпечення, затвердженого в кошторисах органів, установ та навчальних закладів кримінально-виконавчої системи на 2005 рік, особам рядового і молодшого начальницького складу щомісячну додаткову грошову винагороду в розмірі:
200 гривень - особам, які проходять службу в центральному апараті Державного департаменту України з питань виконання покарань (далі - Департамент), підрозділах при Департаменті, територіальних органах управління, центральній базі забезпечення Департаменту, підрозділах кримінально-виконавчої інспекції та навчальних закладах кримінально-виконавчої системи;
250 гривень - особам, які проходять службу в установах виконання покарань, слідчих ізоляторах, лікувально-трудових профілакторіях та підрозділах особливого призначення кримінально-виконавчої системи.
2. Установити, що:
2.1. Розмір щомісячної додаткової грошової винагороди визначається Головою Департаменту, виходячи з наявного фонду грошового забезпечення.
2.2. Виплата щомісячної додаткової грошової винагороди особам рядового і молодшого начальницького складу, які утримуються за рахунок коштів підприємств, установ виконання покарань і лікувально-трудових профілакторіїв, може здійснюватись, виходячи з фінансових можливостей цих підприємств та за умови відсутності заборгованості з оплати праці.
2.3. Щомісячна додаткова грошова винагорода не включається до суми грошового забезпечення, з якої обчислюються пенсії та грошова допомога при звільненні.
3. Управлінню економіки та оплати праці Департаменту (Федорченко О.В.) забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Департаменту полковника внутрішньої служби Сасіна Г.О.
5. Наказ оголосити особовому складу органів, установ і навчальних закладів кримінально-виконавчої системи.
Голова
ПОГОДЖЕНО:
Міністерство праці
та соціальної політики України
Заступник Міністра
В.В.Кощинець
В.І.Тьоткін