МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ
Н А К А З
23.06.2009 N 811

Про затвердження Змін до Плану діяльності Міністерства фінансів України з підготовки регуляторних актів на 2009 рік

Відповідно до статті 7 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" (1160-15) НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Зміни до Плану діяльності Міністерства фінансів України з підготовки регуляторних актів на 2009 рік, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 15.12.2008 N 1488 (v1488201-08) (далі - Зміни), що додаються.
2. Департаменту забезпечення діяльності Міністра (патронатна служба) (Змій Ю.М.) у десятиденний строк забезпечити оприлюднення Змін на веб-сайті Міністерства фінансів України в мережі Інтернет.
3. Департаменту правового забезпечення (Закревський А.С.) довести Зміни до відома Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва.
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Альошина В.Б.
Перший заступник Міністра
І.Уманський

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
фінансів України
23.06.2009  N 811

ЗМІНИ ДО ПЛАНУ

діяльності Міністерства фінансів України з підготовки регуляторних актів на 2009 рік ( v1488201-08 )

Доповнити План діяльності Міністерства фінансів України з підготовки регуляторних актів на 2009 рік пунктом 22 такого змісту:
22 Визначення окремим нормативно- правовим актом на постійній основі переліку платних послуг, які можуть надаватися ДГЦУ Проект постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Переліку платних послуг, які можуть надаватися Державним гемологічним центром України" IV квартал Державний гемологічний центр України Надання Державному гемологічному центру України права надавати платні послуги у сфері дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцін- ного та декоративного каміння, їх штучних замінників у сировині та виробах, у тому числі у складі культурних цінностей, зразків мінералів, мінеральних продуктів і гірських порід, що містять природне каміння
Директор Державного
гемологічного центру
України
В.В.Дрогомирецький